Γαμήλιες καμπάνες στο Μπάκιγχαμ – Παντρεύεται ο πιο περιζήτητος εργένης της Βρετανίας

18:46 5/6/2024 - Πηγή: InStyle

Γαμήλιες καμπάνες σημαίνουν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ καθώς την Παρασκευή διοργανώνεται o πιο βασιλικός… μη βασιλικός γάμος της χρονιάς.

Ο Hugh Grosvenor, ο δούκας του Ουέστμινστερ που είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες και πλουσιότερους άνδρες της Βρετανίας, πρόκειται να παντρευτεί την Olivia Henson στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ στη βόρεια Αγγλία στις 7 Ιουνίου,

και οι σχέσεις του με το βρετανικό Στέμμα θυμίζει Bridgerton.

Ο δούκας του Ουέστμινστερ, 33 ετών, και η Olivia, 31 ετών, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Απρίλιο του 2023 έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, και ο γαμπρός επέλεξε τον πρίγκιπα William να ενεργήσει ως τελετάρχης Ο γάμος θα τελεστεί στον γοτθικό καθεδρικό ναό κοντά στην προγονική έδρα της οικογένειας του Grosvenor, το Eaton Hall, όπου έκανε την πρόταση γάμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chester BID (@chester_bid)

Η Olivia θα γίνει η νέα δούκισσα του Ουέστμινστερ τη μεγάλη μέρα, την οποία οι Times χαρακτήρισαν ως “τον πιο βασιλικό μη βασιλικό γάμο της χρονιάς”. Ο έβδομος δούκας του Ουέστμινστερ θεωρείτο για καιρό ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας, με την εκτιμώμενη καθαρή αξία της οικογένειάς του να ανέρχεται σε 12,8 δισ.. δολάρια και να τον καθιστά το πλουσιότερο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο κάτω των 40 ετών και τον 14ο πλουσιότερο συνολικά, σύμφωνα με τη λίστα Rich List 2024 των Sunday Times.

Ο Hugh προεδρεύει των Grosvenor Trustees και του φιλανθρωπικού Westminster Foundation, ενώ το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της οικογένειάς του περιλαμβάνει 300 στρέμματα στις γειτονιές Mayfair και Belgravia του Λονδίνου, καθώς και κτίρια σε περισσότερες από 40 πόλεις παγκοσμίως.

British High society is preparing for the summer wedding of the year which will see the UK’s richest man under 40, Hugh Grosvenor, The 7th Duke of Westminster, tie the knot in Chester with his fiancee, Olivia Henson.
The wedding set at the Cathedral of Chester will see the… pic.twitter.com/cSylk70nmx

— Canellecitadelle (@Canellelabelle) May 20, 2024

Πέρα από τα επιχειρηματικά και φιλανθρωπικά του ενδιαφέροντα με το Ίδρυμα Westminster (έναν οργανισμό που χορηγεί επιχορηγήσεις για τη βοήθεια ευάλωτων νέων στο Ουέστμινστερ και το Τσέστερ, όπου οι ρίζες της οικογένειάς του είναι βαθιές), ο Hugh έχει ένα σικ χόμπι: τη σκοποβολή. Ο δούκας του Ουέστμινστερ έχει εκπροσωπήσει την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο εξωτερικό και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο δούκας του Ουέστμινστερ κληρονόμησε τον τίτλο του σε ηλικία 25 ετών, όταν ο πατέρας του, Gerald Cavendish Grosvenor, πέθανε το 2016 σε ηλικία 64 ετών, και στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Οι δεσμοί της οικογένειας Grosvenor με τους Βρετανούς βασιλείς ανάγονται σε γενιές και η μητέρα του γαμπρού, Natalia, είναι νονά του πρίγκιπα William.

Keywords
Τυχαία Θέματα