Γιώργος Καραμίχος: «Έφυγα από το σπίτι μου ξέροντας ότι δε θα ξαναγυρίσω»

Στη Madame Figaro και στη δημοσιογράφο Σιμέλα Κολαγκελέ παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καραμίχος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις οικογενειακές σχέσεις, με αφορμή το θεατρικό έργο “Outro”, στο οποίο συμμετέχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Karamihos (@yorgoskaramihos)

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις παθογένειες

της ελληνικής οικογένειας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεοποιούμε και δικαιώνουμε τους γονείς μας ακόμα κι όταν αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν άδικο. Μέσα μας υπάρχει πάντα η ενοχή “μην πληγώσουμε τη μάνα”. Νιώθω ότι πληρώνουμε τα λάθη των γονιών μας. Αρνούμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με την αλήθεια και οι γονείς μας δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη να μας αφήσουν να μεγαλώσουμε, να μας βοηθήσουν να ωριμάσουμε.»

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος περιέγραψε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί και να φύγει από το πατρικό του σπίτι. «Ο πρώτος ίλιγγος ήταν η πρώτη έξοδος, όταν έφυγα από τη Βέροια για την Κέρκυρα. Τότε οι δρόμοι δεν ήταν όπως σήμερα, ήθελες 13 ώρες για να φτάσεις, δεν υπήρχαν κινητά και Διαδίκτυο. Αυτή ήταν η μεγάλη απόσταση. Ήμουν 17,5 χρονών όταν έφυγα για πρώτη φορά από το σπίτι μου ξέροντας πολύ καλά ότι δε θα ξαναγυρίσω. Ανέλαβα να κόψω μόνος μου τον ομφάλιο λώρο, γιατί εκείνοι που θα έπρεπε δεν το είχαν κάνει, έπαιζαν το δράμα “τι κρίμα που φεύγεις”. Δεν είναι “κρίμα”, είναι “επιτέλους, ήρθε η ώρα να πετάξεις”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Karamihos (@yorgoskaramihos)

Keywords
Τυχαία Θέματα