Η Zendaya έκανε τους ιστούς αράχνης το νέο best thing στο κόκκινο χαλί

12:52 7/12/2021 - Πηγή: InStyle

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Zendaya κάνει κάθε κόκκινο χαλί στο οποίο πατάει να ακτινοβολεί, και αυτή τη φορά ντύθηκε κατάλληλα για την περίσταση. H ηθοποιός παρακολούθησε την ταινία Spider-Man: No Way Home στο Λονδίνο επιλέγοντας ένα blazer φόρεμα και εντυπωσιακό μαύρο καλσόν Alexander McQueen, το οποίο ήταν διακοσμημένο με λεπτομέρειες από χάντρες που έμοιαζαν με ιστούς αράχνης και έπεφταν πάνω από τα παπούτσια της – να και μια αράχνη με την

οποία… i can work with.

Photo by Karwai Tang/WireImage

Το φόρεμά της ήταν επίσης διακοσμημένο με μοτίβο ιστού και τα μεγάλα ασημένια σκουλαρίκια της περιλάμβαναν μια μαργαριταρένια αράχνη. Το outfit απογειώθηκε με το wet look στα μαλλιά της και την υπερβολική μαύρη σκιά ματιών.

Την ηθοποιό συνόδευε στο χαλί ο φίλος της και συμπρωταγωνιστής της ταινίας Tom Holland, ο οποίος φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και ένα ασορτί δερμάτινο μπουφάν, όλα από τον οίκο Celine.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Το πρόσφατα επιβεβαιωμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στη διαφορά ύψους του την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας ξεκαρδιστικής συνέντευξης στο The Graham Norton Show, λέγοντας ότι ενώ αυτές οι δύο ίντσες δεν τους ενοχλούν στην πραγματική ζωή, ωστόσο προκάλεσαν κάποιες επιπλοκές στα γυρίσματα όσον αφορά τα ακροβατικά.

“Υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόλπο όπου ο Spider-Man μας κουνάει πάνω από μια γέφυρα και με τοποθετεί εκεί. Υποτίθεται ότι πρέπει να ακουμπήσει απαλά την MJ στη γέφυρα και να φύγει μακριά της. Λόγω της διαφοράς ύψους μας… ήμασταν κολλημένοι, οπότε εγώ θα προσγειωνόμουν μπροστά του. Τα πόδια μου έπεσαν στο έδαφος πριν το κάνει εκείνος», ανέφερε γελώντας η Zendaya.

Keywords
Τυχαία Θέματα