Κλάδος ελαίας από τον πρίγκιπα Harry στη βασιλική οικογένεια; Η κίνηση που δείχνει διάθεση συμφιλίωσης

14:15 27/8/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry πρόκειται επιτέλους να κυκλοφορήσει σε paperback έκδοση τα βιτριολικά απομνημονεύματά του, Spare.

Ωστόσο, σε μια κίνηση που δείχνει διάθεση συμφιλίωσης και αναμένεται να προκαλέσει ανακούφιση στη βασιλική οικογένεια, η μορφή αυτή της αυτοβιογραφίας δεν θα ενημερωθεί σε σχέση με τη σκληρόδετη έκδοση, όπως ανακοίνωσε ο εκδότης, σε μια κάπως ασυνήθιστη κίνηση για ένα διεθνές best seller.

Ωστόσο, η κυκλοφορία τον Οκτώβριο θα συγκρουστεί με την υψηλού προφίλ εμφάνιση του βασιλιά

Κάρολου στη συνάντηση των αρχηγών κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα, την πρώτη φορά που θα παραστεί από τότε που ανέβηκε στον θρόνο και έγινε επικεφαλής του παγκόσμιου οργανισμού.

King Charles ignores Prince Harry’s calls amid growing rift over security concerns. pic.twitter.com/oPUZSPDKX0

— The Sun (@TheSun) August 2, 2024

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου, ενώ το χαρτόδετο βιβλίο του Harry θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 22 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στο Ηνωμένο Βασίλειο δύο ημέρες αργότερα.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τον Ιούλιο ότι ο μονάρχης σκόπευε να παρευρεθεί παρά τη συνεχιζόμενη θεραπεία του για τον καρκίνο, στο πλαίσιο μιας φθινοπωρινής περιοδείας τον Οκτώβριο που θα περιλαμβάνει και την Αυστραλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Η επανέκδοση του Spare θα αναζωπυρώσει επίσης τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς του πρίγκιπα εναντίον της οικογένειάς του και θα υπενθυμίσει πολυάριθμες ιδιωτικές οικογενειακές συνομιλίες μεταξύ του ιδίου, του πατέρα του και του αδελφού του αλλά και τις δυσκολίες στη σχέση της Meghan με την Kate. Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House ανακοίνωσε χθες ότι η νέα έκδοση του Spare θα κυκλοφορήσει σε 16 γλώσσες παγκοσμίως.

Είχαν προκληθεί ερωτήματα σχετικά με το αν ο Harry θα ενημέρωνε, όπως πολλοί συγγραφείς, τη χαρτόδετη έκδοση με ένα νέο κεφάλαιο, ιδίως αν αναλογιστεί κάποιος πόσα πολλά συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο.

This is how Prince Harry is reacting to King Charles’ recent cancer diagnosis: https://t.co/1vdTDacMBm pic.twitter.com/S3nLhhlNJh

— E! News (@enews) February 5, 2024

Σε αυτό το διάστημα, οι σχέσεις του με την οικογένειά του συνέχισαν να διαλύονται, ο βασιλιάς διαγνώστηκε με καρκίνο και τα παιδιά του, ο Archie και η Lilibet, έγιναν πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Αμέσως μετά και η Kate διαγνώστηκε με καρκίνο με τον Harry και τη Meghan να το ενημερώνονται από τις ειδήσεις. Έτσι, σίγουρα ο δούκας του Σάσεξ θα μπορούσε να δώσει αρκετό παρασκήνιο απ’ όλα αυτά.

Το γεγονός ότι ο Harry επέλεξε να μην προσθέσει τίποτα στις αποκαλύψεις μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους ως μια προσπάθεια να εξομαλύνει τις οικογενειακές προστριβές.

Keywords
Τυχαία Θέματα