Ποιο trendy χτένισμα του φετινού καλοκαιριού λατρεύει η Gen Z

18:38 20/6/2024 - Πηγή: InStyle
Το Υ2Κ καρέ είναι η καλοκαιρινή κουπ που δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτή τη σεζόν.

Οι σταρ και οι δημιουργοί περιεχομένου από τη Gen Z αγαπούν αυτή τη στιγμή το “Y2K bob”. Μιλάμε για το ίσιο καρέ σε ένα μήκος, με τις άκρες είναι ελαφρώς στραμμένες προς τα μέσα, που αντανακλά ένα λιτό στιλ. Το καρέ μπορεί να έχει χωρίστρα στη μέση και το μήκος του φτάνει περίπου μέχρι το πηγούνι ή λίγο πιο πάνω από αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by bridget brown (@briidgetbrown)

Αυτό δημιουργεί μία πειθαρχημένη εικόνα που θυμίζει χτενίσματα από τις αρχές του 2000 (βλ. Posh Spice aka Victoria Beckham του τότε). Γι’ αυτό ίσως πολλοί baby boomers (η γενιά από 1946 – 1964) πιθανόν να βρουν το χτένισμα συντηρητικό. Όμως, διάσημες όπως η Hailey Bieber και η Gigi Hadid, που είναι οι απόλυτες trendsetters δείχνουν πόσο cool και ταυτόχρονα κομψό είναι αυτό το καρέ.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της κουπ είναι η ευελιξία της. Για παράδειγμα, κάντε μία έντονη χωρίστρα στο πλάι και θα έχετε ένα άλλο look.

Y2K Bob: Το hair styling για αυτό το trendy χτένισμα

Η διαδικασία είναι πραγματικά γρήγορη, γι’ αυτό και εμείς αγαπάμε το Υ2Κ καρέ.

#1: Μετά το λούσιμο, εφαρμόζετε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν στα μαλλιά.

View this post on Instagram

A post shared by GINE MARGRETHE (@ginemargrethe)

#2: Αν έχετε ίσια μαλλιά: Στεγνώνετε χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα και στρίβοντας ελαφρώς τις άκρες προς τα μέσα. Αν έχετε φυσικά σγουρά ή κυματιστά μαλλιά: Χρησιμοποιήστε μία πρέσα, και θα έχετε το trendy bob σε ελάχιστο χρόνο. Η συμβουλή μας: Με λίγο balm ή λάδι μαλλιών στις άκρες θα αποφύγετε το φριζάρισμα και θα κρατήσετε το look πειθαρχημένο όλη μέρα.

View this post on Instagram

A post shared by JULIANA NALÚ (@juliananalu)

Keywords
Τυχαία Θέματα