Πριγκίπισσα Diana: Η ανήθικη πρόταση από τον Mohamed Al Fayed – Τι λέει πρώην μπάτλερ της

21:59 29/9/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρώην μπάτλερ της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, αποκάλυψε ότι ο Mohamed Al Fayed της έκανε ανήθικη πρόταση.

Ο πρώην ιδιοκτήτης των Harrods λέγεται ότι είπε στην Diana ότι ήθελε να κοιμηθεί μαζί της, αφήνοντάς την να «τρέμει» από αηδία, όπως αναφέρθηκε.

Η Diana, η οποία πέθανε έπειτα από αυτοκινητιστικό

δυστύχημα στο Παρίσι με τον γιο του Al Fayed, Dodi, τον Αύγουστο του 1997, χαρακτήρισε τον ηλικιωμένο άνδρα «ανώμαλο» και επίσης «Yoda», από τον χαρακτήρα του Star Wars, είπε ο κ. Burrell.

Princess Diana Was Warned Against Her Boyfriend’s Father Muhammad Al-Fayed, Who Now Faces Multiple Sexual Assault Charges https://t.co/f4AVhWQDUO

— FirstCuriosity (@FirstCuriosity) September 29, 2024

Ο πρώην μπάτλερ, που εργάστηκε για την Diana μεταξύ 1987 και 1997, είπε ότι ήταν «αηδιασμένη» από τη συμπεριφορά του Al Fayed – και πρόσθεσε ότι, αν η πριγκίπισσα ζούσε, θα υποστήριζε τις γυναίκες που τώρα κατηγορούν τον νεκρό πλέον μεγιστάνα για σεξουαλική επίθεση.

Μια έρευνα του BBC την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι πέντε γυναίκες πρώην υπάλληλοι κατηγόρησαν τον Al Fayed ότι τις βίασε – και η MailOnline αποκάλυψε χθες ότι άλλες 23 γυναίκες έχουν κάνει καταγγελίες για αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα