Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (22/7) – Λέοντες η ψυχολογία σας εκτοξεύεται στα ύψη

08:09 22/7/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και δίνει στα ζώδια αυτοπεποίθηση, αυτοπροβολή, ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλίες. Θετικό το έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Νέες, ελκυστικές γνωριμίες.

Κριός

Σημαντικές εξελίξεις σε εμπορικές συμφωνίες ενώ λύνεις θέματα που σε απασχολούν. Χαίρεσαι την συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου με πάθος και έντονα συναισθήματα. Νέα

γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον σε “καθηλώνει” με την οικειότητα και απογειώνει τις αισθήσεις σου.

Ταύρος

Ο δυναμισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανή η μετακόμιση για επαγγελματικούς λόγους. Περνάς όμορφα με το ταίρι σου και φιλικές συντροφιές ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες νέο πρόσωπο, ανοίγει τους ορίζοντές σου.

Δίδυμος

Άφησε στην άκρη τον εγωκεντρισμό και με αισιοδοξία διεκπεραίωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Πρωταγωνιστεί η θετική διάθεση με αποτέλεσμα να “προκαλεί” υπέροχα συναισθήματα σε εσένα και τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είστε κοντά σε πνευματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα και αυτό ενισχύει τις ανασφάλειές σου. Γεμίζεις τους δικούς σου ανθρώπους με αισιοδοξία και χαρά και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα συναντηθείς με άτομο από το παρελθόν και θα εκτοξεύσει την διάθεσή σου στα ύψη.

Λέων

Η ψυχολογία σου έχει εκτοξευθεί στα ύψη και η επικοινωνία πρωταγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο και σε νέους στόχους. Η ισορροπία σε βοηθάει να αποφύγεις τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σου. Η θετική σου διάθεση απογειώνεται καθώς κάνεις συντροφιά με άτομα που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή σου.

Παρθένος

Οι στιγμές με την οικογένειά σου είναι πολύτιμες. Η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύεις αναγνωρίζεται στον χώρο εργασίας. Η ρεαλιστική σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια να ικανοποιήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Άτομα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σου πορεία δείχνουν το ενδιαφέρον τους και νιώθεις τρυφερότητα.

Ζυγός

Ξεκαθαρίζεις με ευκολία καθημερινά ζητήματα και οι συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα είναι εποικοδομητικές. Οι ώρες που περνάς με το ταίρι σου είναι αρκετά διασκεδαστικές και καθορίζουν το μέλλον σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία σου δίνει φτερά ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Σκορπιός

Μην γίνεις επικριτικός/ή γιατί αυτό θα προκαλέσεις ένταση με τους συναδέλφους σου. Οι υποχρεώσεις σε κουράζουν, ωστόσο καταφέρνεις να έχεις θετικά αποτελέσματα. Ιδανικές οι νέες γνωριμίες που κάνουν την εμφάνισή τους. Ξεφαντώνεις και απολαμβάνεις την παρέα του προσώπου που σε συντροφεύει. Τα έντονα συναισθήματα σε οδηγούν σε μοναδικές στιγμές μαζί του.

Τοξότης

Οι συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο έχουν πολύ θετικές εξελίξεις. Δημιουργείς αρμονία στον χώρο σου. Η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σε αφήνουν να χαρείς νέες γνωριμίες. Δημιουργείς μοναδικές στιγμές και απολαμβάνεις ρομαντικές συναντήσεις με τον/την σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Δίνεις λύσεις σε θέματα οικογενειακής υφής. Δρομολογείς συζητήσεις για ακίνητη περιουσία ενώ υπάρχουν προτάσεις για δουλειά που είναι συμφέρουσες. Κανένας και τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Τα ξεκάθαρα θέλω σου φέρνουν κοντά σου νέο πρόσωπο που έχει συναισθήματα για εσένα.

Υδροχόος

Η απόλυτη στάση σου δεν σε αφήνει να κλείσεις συμφωνίες προς το συμφέρον σου. Προσπάθησε να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Ο/Η σύντροφός σου εκτιμά τα συναισθήματα που έχεις για αυτόν/ή και σου ανταποδίδει την αγάπη και τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις νέο πρόσωπο με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.

Ιχθύς

Αφιέρωσε τον χρόνο που χρειάζεται στις επαγγελματικές υποθέσεις. Μην μπλεχτεις σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Αν δεν κρατήσεις τον εκνευρισμό σου και την ένταση, θα επηρεάσεις αρνητικά την προσωπική σου σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα μπει στη ζωή σου πρόσωπο από το παρελθόν και θα σε αναστατώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα