Μετεωρολόγος ξέσπασε σε κλάματα on air μεταφέροντας τα νεότερα για τον τυφώνα Μίλτον (Βίντεο)

.

Ο Τζον Μοράλες, ένας από τους μακροβιότερους μετεωρολόγους στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μετέδιδε το καιρικό δελτίο στο WTVJ/NBC6 όταν η φωνή του έσπασε. Στο άλλο μισό της οθόνης υπήρχε η εικόνα του «κατακκόκινου» τυφώνα Μίλτον να στροβιλίζεται με απειλητικές διαθέσεις.

Η καταιγίδα είχε μόλις αναβαθμιστεί στην κατηγορία 5 -την ανώτερη που υπάρχει- καθώς πλησίαζε τη δυτική ακτή της Φλόριντα, μεγάλο μέρος της οποίας ακόμη δεν έχει συνέλθει από το χτύπημα του τυφώνα Helene στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Είναι απλά ένας απίστευτος, απίστευτος,

απίστευτος τυφώνας», είπε Μοράλες, κλείνοντας τα μάτια του και κουνώντας ελαφρά το κεφάλι του. «Εχουν πέσει...» προσπάθησε να συνεχίσει και λύγισε. Η φωνή του έσπασε, κοίταξε κάτω, πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε, «…έχουν πέσει 50 millibar σε 10 ώρες». Για τους θεατές που δεν κατάλαβαν τις συγκλονιστικές συνέπειες του φαινομένου, η σοκαριστική περιγραφή του Μοράλες το έκανε σαφές. «Ζητώ συγγνώμη», είπε με τρεμάμενη φωνή. «Αυτό είναι απλώς φρικτό».

I debated whether to share this. I did apologize on the air. But I invite you to read my introspection on @BulletinAtomic of how extreme weather

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετεωρολόγος, Μίλτον Βίντεο,meteorologos, milton vinteo