Τα ναρκωτικά σκοτώνουν (και) όταν πέφτουν από τον αέρα

Το ότι τα ναρκωτικά σκοτώνουν είναι γνωστό, αλλά συνήθως αυτό έχει να κάνει με τη χρήση τους. Ωστόσο, μπορεί να είναι επικίνδυνα και με άλλον τρόπο, όπως όταν πέφτουν...ουρανοκατέβατα από μεγάλο ύψος, όπως έγινε στο σπίτι του Μπιλ και της Μάγια Ντόνελι στο Νογκάλες, στα σύνορα Μεξικού- ΗΠΑ.

Falling drug bundle pierces carport, crushes doghouse: http://t.co/TeLMnjwMd6 pic.twitter.com/ePgsdoMbQg

NogalesInternational (@nogalesnews) September 25, 2015

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Nogales International, το συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Σεπτεμβρίου, όταν το ζευγάρι ξύπνησε από έναν δυνατό κρότο, για να βρει το πρωί μια τρύπα στην οροφή, από την οποία είχε περάσει ένα δέμα με μαριχουάνα αξίας 9.500 δολαρίων, καταστρέφοντας το σκυλόσπιτο του Χουλκ -του μεγαλόσωμου γερμανικού λυκόσκυλού τους, που ήταν εκτός και δεν έπαθε τίποτα. Όπως είπε η Μάγια Ντόνελι, «ευτυχώς που (στον Χουλκ) του αρέσει να κάνει βόλτες τη νύχτα και δεν ήταν στο σκυλόσπιτο. Μάλλον ήταν στην πύλη, βλέποντας το αεροσκάφος να περνάει».

Another botched drug smuggling attempt in Nogales this morning... pic.twitter.com/PpLxPn3xsI

— NogalesPD (@NogalesPD) September 14, 2015

Σύμφωνα με τους Ντόνελι, η αστυνομία του Νογκάλες εκτιμά πως η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι η ρίψη έγινε κατά λάθος από ένα υπερελαφρύ αεροσκάφος από αυτά που χρησιμοποιούνται για το πέρασμα μαριχουάνας από το Μεξικό στην Αριζόνα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα