Άδωνις ο τηλεπωλητής κατά Τσίπρα: Μέχρι Spiderman μπορεί να διαβάσει

Έχοντας χτίσει μια ολόκληρη καριέρα στις τηλεπωλήσεις, την αποθέωση αμφιλεγόμενων συγγραφέων και συνωμοσιολογικών βιβλίων, καθώς και στο προμοτάρισμα των αντισημιτικών λεγόμενων του οπαδού του ναζισμού (και προσωπικού μέντορά του) Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκρινε εαυτόν ως τον πλέον κατάλληλο να κάνει πλακίτσα με το τι βιβλία διαβάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχολιάζοντας

την επικών διαστάσεων γκάφα του Γιάννη Λοβέρδου, ή για την ακρίβεια αποφεύγοντας να τη σχολιάσει στην ουσία της, σχετικά με τον Σερζ Λατούς (τον πραγματικό, όχι τον Καλυβάτση) ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε στον Real Fm .

«Ο Λατούς λέει κάτι απίστευτα μαργαριτάρια στα βιβλία του, εισηγείται να καταργήσουμε τα αυτοκίνητα και να πηγαίνουμε με τα πόδια, εισηγείται την αυτονομία της Κρήτης, εισηγείται την άμεση επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά όντως ο Τσίπρας τα υποστηρίζει, γιατί έκανε ακριβώς το αντίθετο ως Πρωθυπουργός. Πιστεύει κανείς ότι ο Τσίπρας μπορεί να διαβάσει τέτοια βιβλία; Ο Τσίπρας μέχρι Μπλεκ, Spiderman φτάνει, δεν φτάνει παραπάνω» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα