ΑΕΚ – ΟΦΗ: Νίκη με ανατροπή η Ένωση

Η ΑΕΚ μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ νικώντας 2-1 τους Κρητικούς στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League.

Για ένα ακόμα παιχνίδι οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ καθώς ο Στάρτζεον έκανε το 1-0 μόλις στο 6′ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Σταδιακά, όμως, ο Δικέφαλος

ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην ισοφάριση στο 34′ με κεφαλιά του Νεντελτσεάρου μετά από ασίστ του Μάνταλου. Η ΑΕΚ πίεζε συνεχώς, αλλά της έλειπε το καθαρό μυαλό στις αποφάσεις. Εν τέλει έφτασε στο δεύτερο τέρμα μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ του Γεβγέν Σάκχοφ στο 74′.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες (80′ Ινσούα), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (81′ Σβάρνας), Μαχαίρας (56′ Λιβάια), Ανσαριφάρντ (67′ Ολιβέιρα)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βαφέας, Ουές, Σακόρ (88′ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (62′ Ντε Γκουζμάν), Στάρτζεον (88′ Νοικοκυράκης), Γιάννου (83′ Γκαργκαλατζίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα