Από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ και από εκεί στη ΝΔ – Αληθινή ή όχι η ιστορία του Κυριάκου;

Την ώρα που οι «κορώνες» του Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη ακούγονται περισσότερο απ’ όσα λέει καθημερινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός του κόμματος προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ αποβάλλει επικοινωνιακά (και όχι στην ουσία) τον ακροδεξιό «μανδύα» που περιβάλλει εδώ και καιρό τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας σε συνεργάτες του είπε μια ιστορία, η οποία

μόνο ο ίδιος γνωρίζει αν είναι αληθινή ή όχι, προκειμένου ν’ αποδείξει ότι δεν υπάρχει δίπολο Αριστερά – Δεξιά και ότι ο κόσμος πλέον δεν ψηφίζει με κομματικά κριτήρια, αλλά με άλλα, όπως η οικονομία, η βία και η ασφάλεια. Την επίσημη γραμμή, δηλαδή, της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, λοιπόν, βγήκε με τη σύζυγο του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο διπλανό τραπέζι καθόταν δύο παρέες που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπάθειά τους και τις πολιτικές τους προτιμήσεις. Ένας άνδρας τους είπε ότι το Γενάρη του 2015 είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ότι στο δημοψήφισμα ψήφισε «ΟΧΙ», τον Σεπτέμβρη του 2015 ψήφισε ΚΚΕ και τώρα θα ψηφίσει ΝΔ. Η γυναίκα τους είπε ότι παλαιότερα ψήφιζε ΝΔ, τον Γενάρη του 2015 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, στο δημοψήφισμα κι αυτή «ΟΧΙ», τον Σεπτέμβρη του 2015 απείχε και τώρα έχει αποφασίσει και εκείνη να ψηφίσει ξανά ΝΔ.

Αλήθεια ή ψέματα;

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΝΔ – Αληθινή, Κυριάκου,syriza, kke, nd – alithini, kyriakou