Διόνυσος: Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο πολίτες από επίθεση σκυλιών

Στο ΚΑΤ και στο Αμαλία Φλέμινγκ, νοσηλεύονται από χθες, δύο πολίτες οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν δέχτηκαν επίθεση από δέκα άγρια σκυλιά, στην περιοχή του Διονύσου.

Δίπλα στην Ψυχιατρική Κλινική Άγιος Γεώργιος και πολύ κοντά στο Γυμνάσιο- Λύκειο Διονύσου, 10  σκύλοι από τους 21 που φιλοξενεί στο σπίτι του ένας υπάλληλος του Δήμου Διονύσου βγήκαν από τον περιφραγμένο χώρο της αυλής και ξεχύθηκαν στο δρόμο σπέρνοντας το τρόμο στους περαστικούς.

Τα άγρια σκυλιά επιτέθηκαν σε δυο νοσηλευτές της Ψυχιατρικής Κλινικής δαγκώνοντας τους αρκετές φορές, με αποτέλεσμα

να τραυματιστούν σοβαρά, στα πόδια κυρίως, και να διακομιστούν στο  νοσοκομείο  όπου και συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

Αμέσως μετά το συμβάν, οι άνθρωποι της δημοτικής Αρχής με εντολή του δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Τσουδερού ειδοποίησαν τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να επιληφθούν.

Η αστυνομία με τη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, εντόπισαν τα σκυλιά που είχαν «δραπετεύσει» από την οικία του κατόχου τους, ενώ απομακρύνθηκαν και τα υπόλοιπα και μεταφέρθηκαν σε χώρους φιλοξενίας.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία και εστάλη στην Εισαγγελία, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες από κατοίκους καθώς στο παρελθόν έχουν υπάρξει παρόμοια κρούσματα με τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα