Επεισόδιο στο εστιατόριο με τα… χρυσά καλαμαράκια – «Είσαι απατεώνας»

Ένα επεισόδιο σημειώθηκε στο γνωστό πλέον σε όλους μας εστιατόριο με τα «χρυσά» καλαμαράκια στη Μύκονο, μεταξύ του ιδιοκτήτη και Γερμανών δημοσιογράφων που εισέβαλαν στο μαγαζί για να κάνουν ρεπορτάζ.

Ένα τετραμελές τηλεοπτικό συνεργείο εισέβαλε στο συγκεκριμένο εστιατόριο. O οπερατέρ άρχισε να τραβάει πλάνα και ο δημοσιογράφος να αναζητά το μενού.

Μετά τη χρυσή απόδειξη που ανήρτησε ο τουρίστας από το Μπρούκλιν, ο οποίος πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες, το εστιατόριο

στον Πλατύ Γιαλό φαίνεται πως έγινε… διάσημο σε όλο τον πλανήτη!

Ο ιδιοκτήτης αρνείται να δώσει συνέντευξη. Οι δημοσιογράφοι τον έβριζαν φωνάζοντας «είσαι κλέφτης και απατεώνας». Κάποιοι πελάτες έφυγαν ενοχλημένοι, ενώ ιδιοκτήτης επέμενε ότι δεν πρόκειται για αισχροκέρδεια αλλά για ένα μαγαζί που απευθύνεται σε πελάτες με χοντρά πορτοφόλια.

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρείο με ζωντανούς αστακούς οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από Καναδά άλλοι είναι ελληνικοί και λοιπά».

Εστιάτορας και δημοσιογράφοι κατέληξαν στο τμήμα. Ο εστιάτορας μήνυσε τους Γερμανούς για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εκείνοι για «ψευδή καταμήνυση».

«Απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό το οποίο έρχεται από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς ένας Έλληνας πελάτης δεν μπορεί να το πληρώσει αυτό. Και όχι μόνο απλός… θα έλεγα, το 90%», εξήγησε ο ιδιοκτήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα