Η κατηγορία «Λογοτεχνία ΠΑΣΟΚ» αποκτά νέο βιβλίο – Έρχεται η «Προσωπική Μαρτυρία» του Γιάννου

«Πολυγραφότατα» αποδεικνύεται πως είναι τα πρόσωπα που καθόρισαν τη μοίρα του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, αλλά και της χώρας (με τα γνωστά αποτελέσματα), καθώς οι περισσότεροι από τους άλλοτε «πράσινους πρωτοκλασάτους» το έχουν ρίξει στη… συγγραφή βιβλίων, στην προσπάθειά τους ίσως να αναδείξουν τη δική τους ερμηνεία της Ιστορίας.

Έτσι, μετά τους Κώστα Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζέλο, Δήμητρα Λιάνη, Μαργαρίτα Παπανδρέου, Γιάννη Μανιάτη, Μιλένα Αποστολάκη

(σίγουρα ξεχνάμε κάποιους), νέο βιβλίο ετοιμάζεται να παρουσιάσει και ένας παλαιός τσάρος της ελληνικής οικονομίας, ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Το νέο πόνημα του Γιάννου Παπαντωνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του Ιουνίου, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsbeast.gr– γράφτηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο τίτλος του θα είναι «Προσωπική Μαρτυρία» και σε αυτό ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ θα αποτυπώνει αναλυτικά όλη τη δικαστική περιπέτεια που τον οδήγησε στον προσωρινό εγκλεισμό του για 17 μήνες με την κατηγορία του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος την οποία ο ίδιος αρνείται.

Παράλληλα, στις 140 σελίδες του βιβλίου, ο αποφυλακισθείς πριν από ένα μήνα κάνει εκτενή αναφορά στη ζωή των φυλακών όπως τη βίωσε ο ίδιος, αλλά και στην πορεία του από τη στιγμή που μπήκε στην πολιτική μέχρι και σήμερα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαντωνίου θα αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ, στην υπουργοποίησή του, στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου και στην ένταξη στην ΟΝΕ, αλλά και στα πολυσυζητημένα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου έχει γράψει στο παρελθόν πέντε ακόμη βιβλία.

Και κάπως έτσι, η κατηγορία «Λογοτεχνία ΠΑΣΟΚ» εμπλουτίζεται με ένα ακόμη βιβλίο…

Keywords
Τυχαία Θέματα