Η συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας»… σκότωσε τον δικό της

Η συγγραφέας ενός δοκιμίου με τίτλο «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας», Nancy Crampton-Brophy, βρίσκεται στη φυλακή, αφού τελικά… σκότωσε τον δικό της.

Πριν από μερικές μέρες, η 68χρονη κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον σεφ Daniel Brophy, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 2 Ιουνίου, μέσα σε μια κουζίνα στο γαστρονομικό ινστιτούτο του Όρεγκον.

Αρχικά, τα ερωτηματικά ήταν πολλά, αφού δεν υπήρχε προφανής ύποπτος ή κάποιο κίνητρο, ενώ δεν υπήρχαν και στοιχεία που να

στηρίζουν το σενάριο της ληστείας.

Στις 3 Ιουνίου, η Nancy Brophy δημοσίευσε ένα μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook που έγραφε: «Για τους φίλους και την οικογένειά μου στο facebook, έχω μια θλιβερή είδηση να ανακοινώσω. Ο σύζυγός μου και ο καλύτερος φίλος μου, Chef Dan Brophy, σκοτώθηκε χθες το πρωί». Μάλιστα, απολογήθηκε που δεν μπορούσε να απαντήσει στα μηνύματα συμπαράστασης καθώς ήταν σε σοκ και ζήτησε διακριτικότητα.

Ωστόσο, στις 5 Σεπτεμβρίου η Νancy θα συλληφθεί για τη δολοφονία του επί 27 χρόνια συζύγου της. Τα κίνητρά της δεν έχουν γίνει ακόμη ξεκάθαρα, με τις φήμες να κάνουν λόγο για προβλήματα στο γάμο της.

«Η δολοφονία, το χάος και το gore μου αρέσουν, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύζυγός μου έχει μάθει να κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, χαριτολογώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα