Κατερίνα Καινούργιου: Οι αλλαγές στο στυλ της μέσα στο πέρασμα των χρόνων

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχει βρει το δικό της στιλ και όσο μεγαλώνει γίνεται πιο όμορφη και σικάτη.

Κάναμε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και ξεφυλλίσαμε φωτογραφίες της από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία όμορφη γυναίκα.

Είναι στα καλύτερά της και αυτό δεν κρύβεται. Πρόσφατα δήλωσε για την προσωπική της ζωή: «Θα σου πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατέψω αυτό που ζω. Έχω αρχίσει πια να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα

κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι «Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;». Έδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι «Γιατί ήμουν τόσο αφελής;». Δεν θα μπω ξανά σε αυτήν τη διαδικασία, ωρίμασα. Την προσωπική μου ζωή θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός και τα λάθη του παρελθόντος τα αφήνω πίσω μου. Πάω για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου».

Δείτε φωτογραφίες της από το χθες στο σήμερα:

Πηγή: Κατερίνα Καινούργιου: Οι αλλαγές στο στυλ της μέσα στο πέρασμα των χρόνων - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα