Κόκκαλης: Δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν τα χειρουργεία στο νοσοκομείο Λάρισας (εικόνες)

Τη διαβεβαίωση ότι «τα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ούτε αναβλήθηκαν ποτέ, ούτε πρόκειται να σταματήσουν» έδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου ενημερώθηκε από τη Διοίκηση, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ιδρύματος.

Ο υφυπουργός ευχαρίστησε την Διοίκηση για την ενημέρωση, σημειώνοντας πως έχει γνώση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται, τόσο αυτοί, όσο και το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κόκκαλης

επεσήμανε, πως «η κυβέρνηση θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθειά της να σταματήσει το πάρτι στον χώρο της υγείας» επισημαίνοντας πως «πολίτες αυτής της χώρας δικαιούνται δωρεάν σύστημα υγείας, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς άλλου είδους επιβαρύνσεις».

«Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και θα ρίξει άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις κακοδιαχείρισης, και όχι μόνο, οι οποίες στιγμάτισαν τον χώρο της υγείας. Γνωρίζουμε πως συγκεκριμένα συμφέροντα στον χώρο της υγείας αντιδρούν, ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Δεν θέλω να πιστέψω πως το άνοιγμα συγκεκριμένων φακέλων, όπως αυτού του “Ερρίκος Ντυνάν”, τρομοκράτησε τόσο πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα, ώστε να φτάσουν στο σημείο να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, που αφορούν στη λειτουργία δημόσιων νοσοκομειακών μονάδων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Τέλος, κατηγόρησε όσους στο παρελθόν διαχειρίστηκαν υπέρογκους προϋπολογισμούς, λέγοντας πως «δεν μπορούν να κουνάνε το δάκτυλο αυτοί οι οποίοι τώρα είναι υπόλογοι στη δικαιοσύνη».

«Θέλω να πιστέψουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, πως δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν απ’ όλους όσους επί χρόνια πλούτιζαν εις βάρος των ασθενών», τόνισε ο Βασίλης Κόκκαλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: larissanet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα