«Λύγισε» στο τέλος από την Οσάκα η Σάκκαρη – «Πάλεψε» στα ίσια με το Νο1 (video)

Σαν… λιονταρίνα «πάλεψε» η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Ναόμι Οσάκα (Νο1 του κόσμου), αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε νωρίς και από το Open του Μπέρμιγχαμ, τουρνουά που αποτελεί… προάγγελο του Wimbledon, με τα ματς να γίνονται σε χορτάρι.

Η βροχή στο Λονδίνο δεν επέτρεψε στον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει το ντεμπούτο του στο «Queen’s Club», τουρνουά που επίσης γίνεται λίγο πριν από το Wimbledon.

Η

ελληνίδα τενίστρια έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο και το τρίτο σετ, έφθασε μία… ανάσα από τη νίκη κόντρα στη Ναόμι Οσάκα, αλλά «λύγισε» τελικά με 2-1 σετ (6-1, 4-6, 6-3) στο Μέρμιγχαμ.

.@Naomi_Osaka_ storms to the opening set over Sakkari, 6-1! #NatureValleyClassic pic.twitter.com/ooc7yXmJyq

WTA (@WTA) 18 Ιουνίου 2019

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη πήρε το πρώτο γκέιμ, αλλά η Οσάκα έκανε με break το 2-1, οδηγώντας στη συνέχεια την αντίπαλό της πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να νικήσει η Γιαπωνέζα με 6-1.

We’re going three!@mariasakkari takes the second set over Osaka, 6-4 #NatureValleyClassic pic.twitter.com/pehgsAzvHK

WTA (@WTA) 18 Ιουνίου 2019

Στο δεύτερο σετ, η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια εμφανίστηκε πολύ πιο ανταγωνιστική. Ακολούθησε τη συμβουλή του προπονητή της για συνεχόμενα σλάις, πέτυχε με μπρέικ το 3-2. Ακολούθως το Οσάκα «απάντησε» με δικό της μπρέικ στο μεγαλύτερο γκέιμ του αγώνα, αλλά η Μαρία Σάκκαρη δεν το έβαλε κάτω και με τρίτο σερί μπρέικ στο ματς πήρε ξανά το προβάδισμα και το σετ με 6-4.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η Σάκκαρη βρέθηκε πολύ κοντά στο μπρέικ στο 5ο γκέιμ, αλλά χάνοντας έξι μπρέικ πόιντς, έδωσε την ευκαιρία στην Οσάκα να «κρατήσει» στο σερβίς της.

.@Naomi_Osaka_ fires a forehand winner en route to taking the longest game of the match

Keywords
Τυχαία Θέματα