Με παλμό και κόσμο το «ΣπιρG party» – «Για τη νεολαία τα κάνουμε όλα»

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε ένα διάλειμμα στην κοπιαστική προεκλογική μάχη που βρίσκεται στην κορύφωση της και είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να κουβεντιάσει με νέους και νέες στο Μενίδι.

Όλοι τους έδωσαν το «παρών» στο «ΣπιρG party» στην πλατεία Βλασίου και στη «Λεμονιά». Παρασκήνιο έχει και το πώς… βαπτίστηκε με το συγκεκριμένο όνομα το πάρτι.

Εμφανώς ευδιάθετος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, πείραζε

όλον τον κόσμο και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι αγαπάει τη νεολαία και έχει τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο να μιλάει στη ψυχή των νέων.

«Για αυτούς τους νέους δίνουμε τη μεγάλη μάχη», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης σε μια παρέα που είχε μείνει ως αργά και τόνιζε πως: «Την Ελλάδα στην επόμενη ημέρα θα την πάνε οι νέοι άνθρωποι, τα προοδευτικά μυαλά που έρχονται για να διορθώσουν τα λάθη και να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον. Νιάτα και συντήρηση δεν πάνε μαζί και η ελπίδα για την πρόοδο είναι οι νέοι μας. Αξίζει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους δώσουμε την ώθηση να βγουν μπροστά».

Εντυπωσιασμένοι από την απλότητα, την αμεσότητα και τη διάθεση του Χρήστου Σπίρτζη φάνηκαν να μένουν όσοι βρέθηκαν στο πάρτι και γνώριζαν για πρώτη φορά τον υπουργό και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Έτσι… βγήκε το «ΣπιρG»

Την προηγούμενη Κυριακή ο Χρήστος Σπίρτζης επέλεξε την κεντρική πλατεία των Αχαρνών για να ηρεμήσει και να «γεμίσει» τις μπαταρίες του. Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής τα έλεγε, σε εμφανώς καλή διάθεση, με νέους της πόλης που τον πλησίασαν και κάπου εκεί έπεσε και η μυθική ατάκα.

Όταν μία κοπέλα τον ρώτησε πως προλαβαίνει να είναι… παντού και πριν ο υπουργός προλάβει να εξηγήσει τον τρόπο που έχει να είναι πανταχού παρών, πετάχτηκε κάποιος από το τραπέζι και είπε: «Ο Σπίρτζης είναι σίφουνας, είναι πιο γρήγορος από το 5G, τρέχει με ταχύτητες… ΣπιρG».

Φράση που συνοδεύτηκε από πολλά γέλια, με τον Χρήστο Σπίρτζη να εξηγεί αργότερα, και όταν η κουβέντα πήγε στα σοβαρά, ότι έχει σχέδιο για να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν οριστικά σελίδα στο Μενίδι.

«Για αυτό και κατεβαίνω υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, είναι μια περιοχή που αγαπάω και μια περιοχή, παράλληλα, στην οποία πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά για να αλλάξει πρόσωπο» είπε ο Σπίρτζης.

Πηγή: axarnea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα