Ο Παναθηναϊκός πάει με Δώνη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του θα αγωνιστεί Παναθηναϊκός στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Super League 1 την Κυριακή (22/09).

Το βράδυ της Δευτέρας (16/09) ολοκληρώθηκε η συνάντηση του μεγαλομετόχου

της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου με τον προπονητή των «πράσινων» και τον Νίκο Νταμπίζα και αποφασίστηκε να παραμείνει ο έλληνας τεχνικός στον πάγκο της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του μεγαλομετόχου του συλλόγου στον ΣΚΑΪ, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή και η απόφαση που πάρθηκε είναι να μην υπάρξει κάποια αλλαγή τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι των «αιωνίων».

Η συνάντηση των τριών ανδρών κράτησε περισσότερο από 1,5 ώρα και το αποτέλεσμα ήταν να δοθεί πίστωση χρόνου στους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να παλέψουν για την ανατροπή της άθλιας αγωνιστικής εικόνας του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η συντριβή από τον Άρη έφερε αναταραχή, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται έντονα για την εικόνα της ομάδας. Ο Γιώργος Δώνης με τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, έδειχνε να σκέφτεται την παραίτηση. Νωρίτερα τη Δευτέρα (16/09) ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους παίκτες με «σκληρή γλώσσα», αναφέροντάς τους χαρακτηριστικά: «Εσείς φταίτε για όλα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα