Ποινική δίωξη για κακούργημα στη μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στη μητέρα για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατοςΗ κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτήΚατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ωρου πήγε στο σπίτι της μόλις τρεις φορές για να τσεκάρει το μωρό της

Ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της μητέρας του μωρού που βρήκε το θάνατο κατά τη διάρκεια φωτιάς που ξέσπασε

στο σπίτι στην περιοχή της Βάρκιζας.

Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η 30χρονη άφησε όλη την ημέρα ανοιχτή την ηλεκτρική σόμπα στο διαμέρισμα η οποία ακουμπούσε όμως στα κλινοσκεπάσματα, με αποτέλεσμα αυτά να αρπάξουν φωτιά και να βρει φρικτό θάνατο το ανήμπορο νήπιο που είχε εγκαταλειφθεί μόνο του όλη την ημέρα στο κρεβάτι από την μητέρα του.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ωρου πήγε στο σπίτι της μόλις τρεις φορές για να τσεκάρει το μωρό της και έφυγε για να συναντηθεί με τον σύντροφό της που γνώρισε πριν από 15 ημέρες μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Ο συγκεκριμένος άνδρας προσήχθη και αυτός από τις Αρχές, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ακόμη προσήχθη και ένας οδηγός ταξί που ήταν ο πρώην σύντροφος της 30χρονης με την οποία είχε αποκτήσει το δεύτερο παιδί της, αλλά και εκείνος αφέθηκε ελεύθερος. Και αυτό το παιδί πέθανε μέσα στο σπίτι της όταν ήταν δύο μηνών από αιφνίδια αίτια, πριν 8 χρόνια.

Το πρώτο της παιδί είναι το μόνο που βρίσκεται εν ζωή πλέον το οποίο επίσης είχε αποκτήσει με άλλον σύντροφο και το οποίο δεν της επέτρεπε ο πατέρας του να το βλέπει και έτσι δεν γνωρίζει την τύχη του παρά μόνο ότι βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα.

Μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της η 30χρονη, ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν τη συνέχισε.

Η 30χρονη κάλεσε η ίδια την Πυροσβεστική όταν εισήλθε μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα στο σπίτι και αντιλήφθηκε τους καπνούς. Για το άτυχο νήπιο δυστυχώς ήταν πολύ αργά, ενώ η φωτιά που επεκτάθηκε σύντομα κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς το διαμέρισμα. Πλέον η συνέχεια θα δοθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα