Ποιο είναι το 21χρονο θύμα της άγριας δολοφονίας στον Πειραιά – Συγκλονίζει η μαρτυρία της συντρόφου του

Ο νεαρός από τη Νίκαια ήταν διανομέας στο επάγγελμαΤη μοιραία νύχτα είχε πάει να διασκεδάσει σε νυχτερινό μαγαζίΣυγκλονίζει η σύντροφος του 21χρονου: Mε έσπρωξε για να γλιτώσω και να μην χτυπήσει εμένα η σφαίραΠαραδόθηκε στις Αρχές ο δράστης

«Ξετυλίγεται το κουβάρι» της δολοφονίας του 21χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, καθώς σήμερα, Τετάρτη, ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε.

Ο

νεαρός από τη Νίκαια ήταν διανομέας στο επάγγελμα και εκείνη την ημέρα είχε πάει να διασκεδάσει σε νυχτερινό μαγαζί όταν άρχισαν να λογομαχούν με έναν άγνωστο άνδρα, όπου και σημειώθηκε το έγκλημα.

Όσον αφορά το κίνητρο του φονικού, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφορμή στάθηκε ένα απλό σκούντημα μεταξύ θαμώνων του κλαμπ.

Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές τον 21χρονο, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Κατά μία άλλη εκδοχή, κατά τη διάρκεια της φιλονικίας, το θύμα έκανε παρατήρηση στο δράστη γιατί είχε πειράξει σε άλλη στιγμή την κοπέλα του, κάτι που πιθανόν όξυνε την κατάσταση, αλλά τον είχε μπερδέψει με το δίδυμο αδελφό του.

Συγκλονίζει η σύντροφος του 21χρονου: Mε έσπρωξε για να γλιτώσω και να μην χτυπήσει εμένα η σφαίρα

«Με έσπρωξε ο φίλος μου για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από τη σφαίρα», δήλωσε η σύντροφος του άτυχου 21χρονου.

Ειδικότερα, η νεαρή μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε ότι ο καυγάς δεν έγινε λόγω ερωτικού κινήτρου, ενώ τόνισε ότι εκείνη και ο 21χρονος δεν μπήκαν ποτέ στο μαγαζί.

Όπως σημείωσε, ο δράστης βγήκε από το μαγαζί: «Έσπρωξε τον φίλο μου, σπρώχτηκαν, δεν κατάλαβα. Άρχισαν να μιλάνε, ο φίλος μου άρχισε να τον χτυπάει».

Όπως συμπλήρωσε, η ίδια με μια φίλη της επιχείρησαν να τους χωρίσουν. «Την ώρα που φεύγαμε, γυρνάω για να δω αν ακολουθεί το άλλο ζευγάρι πίσω μου και βγάζει το όπλο. Με έσπρωξε ο σύντροφός μου και χτυπήθηκε εκείνος», συνέχισε.

Τέλος, ανέφερε ότι γνώριζε μόνο εξ όψεως την φερόμενο ως δράστη και την παρέα του, καθώς τους είχε δει να κινούνται στον Πειραιά.

Ποιος είναι ο δράστης- Δηλώνει μετανιωμένος

Ο δράστης είναι 30χρονος από τον Άγιο Δομίνικο (από πατέρα Έλληνα και Δομινικανή μητέρα), σεσημασμένο για ναρκωτικά και κλοπές, ο όποιος μετά την επικοινωνία που είχαν μαζί του οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του για να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος και ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει για την αλλαγή του χρόνου.

Ωστόσο, είναι γνωστός στις αρχές γιατί στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κλοπή, αλλά και κατοχή όπλου, το οποίο είχε βρέθηκε πάνω του κατά τη σύλληψή του μετά από καταδίωξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα