Στις απειλές κατά δημοσιογράφων το «γύρισε» ο Άδωνις: Θα σου κάνω αγωγή για 100.000 ευρώ (video)

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να εμφανιζόταν ως «αγανακτισμένος» και «υπέρμαχος» των δημοσιογράφων καταγγέλλοντας το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη σκανδαλώδη χρηματοδότηση των ΜΜΕ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», ωστόσο, σήμερα, Τετάρτη δεν είχε κανένα πρόβλημα να απειλήσει δημοσιογράφο ότι θα του κάνει αγωγή ζητώντας του 100.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μετά τον άγριο καυγά που είχε με τον Νίκο Παππά, αποφάσισε να τα «βάλει» με τον δημοσιογράφο

Δημήτρη Χατζηνικόλα.

«Ολοκληρώνεται το ερχόμενο Φθινόπωρο η έρευνα του FBI για τη Novartis και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί με παραδοχή της Novartis ότι χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς στην Ελλάδα για να μανιπουλάρει τις τιμές των φαρμάκων. Πως γίνεται να γίνονται αυτά στην Αμερική και εδώ να μιλάμε ακόμα για σκευωρία;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι «από το 2015 υπήρχε η αναφορά για τον Παπασταύρου και ως όφειλε η Εισαγγελέας Διαφθοράς έπρεπε να τη στείλει στην Βουλή, αλλά δεν έχει σταλεί από το 2015».

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης δεν σχολίασε κάτι για την έρευνα του FBI, αλλά είπε ότι η Novartis του ζητάει συγγνώμη. Όταν, όμως, ο κ. Χατζηνικόλας του απάντησε ότι προφανώς και δεν θα τον ενέπλεκε η Novartis, αλλά το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχασε την ψυχραιμία του:

«Πάρτε το πίσω του», είπε προς τον δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε: «Όχι δεν το παίρνω γιατί υπάρχει το έγγραφο. Γιατί να το πάρω πίσω;».

«Κύριε Παπαδάκη θα του κάνω αγωγή θα ζητάω 100.000 και θα είστε μάρτυρες», σημείωσε.

«Απειλείται έναν δημοσιογράφο; Θα κάνετε αγωγή σε έναν δημοσιογράφο γιατί επικαλείται έγγραφο της δικογραφίας; Δεν σας συκοφαντώ εγώ […] Κάντε αγωγή στο FBI», ανταπάντησε ο κ. Χατζηνικόλας.

Το επίμαχο απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα