Συγκλονίζει ο 26χρονος πατροκτόνος – «Τον σκότωσα για την τιμή της οικογένειάς μου»

«Πώς αισθάνομαι… Όπως αισθάνεται κάποιος που έχει μπει στη φυλακή για την τιμή της οικογένειάς του και για τον εαυτό του»«Όταν δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν και ξαφνικά για μία στιγμή βρίσκομαι στη φυλακή, φυσικά και είμαι ζορισμένος»Ο 26χρονος κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του 26χρονου πατροκτόνου, Αλέξη, στο τηλεοπτικό κανάλι «Star». «Τον σκότωσα για την τιμή της οικογένειάς μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πώς αισθάνομαι… Όπως αισθάνεται κάποιος που έχει μπει στη φυλακή για την τιμή της οικογένειάς

του και για τον εαυτό του», ήταν τα πρώτα λόγια του στο τηλεοπτικό κανάλι.

«Είμαι ζορισμένος. Όταν δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν και ξαφνικά για μία στιγμή βρίσκομαι στη φυλακή, φυσικά και είμαι ζορισμένος. Λογικό δεν είναι; Σαν άνθρωπος σας μιλάω», συνέχισε.

Στη συνέχεια, απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το αν μετάνιωσε γι’ αυτό που έκανε, λέγοντας «δεν σας πω, συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω, δε γίνεται να μιλήσω. Να είστε καλά, ευχαριστώ για τη στήριξη».

Προφυλακιστέος ο 26χρονος – Τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 26χρονος, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του, στις Βολίμες Ζακύνθου. Η απολογία του ξεκίνησε στις 11 το πρωί και κράτησε για περίπου έξι ώρες.

Ο 26χρονος, έφθασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, Παναγιώτη Κεφαλληνό. Πριν απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου, προηγήθηκε η εξέταση της ετεροθαλούς αδελφής του και ακόμη ενός άνδρα, ο οποίος είχε καταγγείλει την κακοποίηση και την παραμέληση των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα