Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Φοβούνται «ραντεβού» οπαδών ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ενόψει τελικού

«Ραντεβού» θανάτουν των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και καταδρομικές επιθέσεις σε συνδέσμους οπαδών των δύο ομάδων, φοβούνται οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει του τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Ύποπτοι» σύνδεσμοι αυτοί, του ΠΑΟΚ,

στην οδό Μενάνδρου, και της ΑΕΚ, στην συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια. Από αυτές τον Μάιο του 2018, στον περσινό τελικό κυπέλλου ανάμεσα στις ίδιες ομάδες, εκπορεύτηκαν, σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, τα επεισόδια που εξελίχθηκαν στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια, με αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε οπαδούς και επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο αστυνομικός προβληματισμός που έχει εκδηλωθεί στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, μεγαλώνει από το κάλεσμα οπαδών του ΠΑΟΚ και «ραντεβού» οπαδών του στην Ομόνοια, την ερχόμενη Παρασκευή, «για τον πανηγυρισμό του 2ου συνεχόμενου νταμπλ της ιστορίας μας», όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2018 και δύο μέρες πριν την διεξαγωγή του αντίστοιχου τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου, περισσότεροι από 200 οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα