Champions League: Ο τελικός των ονείρων μας - Προκρίθηκε η Λίβερπουλ, την περιμένει η Ρεάλ

23:42 2/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Η Ρόμα πάλεψε σαν λιοντάρι. Κατέθεσε και την ψυχή της στο γήπεδο για ακόμα μια φορά, θέλοντας να φτάσει σε ακόμα ένα θαύμα μετά από εκείνο με την Μπαρτσελόνα. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Λίβερπουλ, βρέθηκε να χάνει με 1-2 στο ημίχρονο, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φτάσει μια... ανάσα από την παράταση. Το τελικό 4-2 δεν έφτανε για τους Ρωμαίους, αφού το 5-2 υπέρ της Λίβερπουλ στο πρώτο ματς στο Άνφιλντ στέλνει τους "Reds" στον μεγάλο τελικό του Champions League

του Κιέβου, εκεί όπου τους περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης στον... τελικό των ονείρων μας.

Σε έναν τελικό που αναμένεται να καθηλώσει όλο τον πλανήτη, με τη Λίβερπουλ να επιστρέφει σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2007 στην Αθήνα, όταν είχε ηττηθεί από τη Μίλαν και τη Ρεάλ να ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση για να γράψει ιστορία.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Μανέ να σκοράρει, αλλά η Ρόμα αντέδρασε και στο 15' ισοφάρισε με αυτογκόλ. Ο Βαϊνάλντουμ ήταν εκείνος που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Βρετανούς λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, βάζοντας επί της ουσίας τέλος σε κάθε ελπίδα της Ρόμα για ανατροπή του 5-2 του πρώτου αγώνα. Κι όμως, οι Ρωμαίοι δεν τα παράτησαν. Προσπάθησαν, πάλεψαν, μόχθησαν και έφυγαν από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά.

Ο Τζέκο νωρίς στο δεύτερο μέρος έφερε το ματς στο 2-2, η Ρόμα πίεσε για 10-15 λεπτά, είδε τον διαιτητή να της αρνείται πεντακάθαρο πέναλτι και όταν πια έκανε την τελική της αντεπίθεση ήταν ήδη αργά. Ο Ναϊνκγολάν στο 86' με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους Ιταλούς και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τη Ρόμα, το οποίο ωστόσο στέλνει τη Λίβερπουλ στον τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα