Aνάληψη ευθύνης για τα τρικάκια στο πολιτικό γραφείο της Κεραμέως

«Δύο αντιεξουσιαστές φοιτητές» αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως που σημειώθηκε την Τετάρτη. 

Δύο αντιεξουσιαστές φοιτητές, όπως υπογράφουν την ανακοίνωση που δημοσιεύεται σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναλαμβάνουν την ευθύνη για την παρέμβαση και χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις για «για να μην περάσει το νομοσχέδιο- έκτρωμα της Κεραμέως» για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια.

«Επισκεφθήκαμε» το γραφείο της Νίκης Κεραμέως, όπου θυροκολλήσαμε κείμενο με τα επιχειρήματά μας και πετάξαμε

τρικάκια με περιεχόμενο για την πανεπιστημιακή αστυνομία» αναφέρει στην εν λόγω ανακοίνωση κα τονίζεται πως η «κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει ανενόχλητη στην ψήφιση του πιο αντιδραστικού νομοσχεδίου των τελευταίων χρόνων παρά τις έντονες αντιδράσεις της νεολαίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας».

Μετά την παρέμβαση, η υπουργός είχε τονίσει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το «Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας».

«"Παρέμβαση" απόψε στο πολιτικό μου γραφείο... από εκείνους που υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα Πανεπιστήμια, την ανεξέλεγκτη είσοδο και την "αιωνιότητα" στη φοίτηση. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας».

{https://twitter.com/nkerameus/status/1357084520378425347?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Aνάληψη, Κεραμέως,Analipsi, kerameos