«Clasico» με σούπερ απόδοση 41 στην Interwetten!

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις και τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων. 21+

Ήρθε η ώρα για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους, για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα, δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του πλανήτη. Το βράδυ του Σαββάτου (26/10, 22:00), στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κοντράρονται, καταρχήν, για το ποια ομάδα θα μπει ως πρώτη της La Liga στον μήνα Νοέμβριο.

Η Βασίλισσα, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας, προέρχεται από απίθανη ανατροπή

κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (5-2 από 0-2), με χατ – τρικ του Βινίσιους Ζούνιορ, ο οποίος αναμένεται την Δευτέρα (28/10) να τιμηθεί με την πρώτη (και πιθανόν όχι τελευταία) «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του.

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, η αναγεννημένη επί ημερών Χάνζι Φλικ Μπάρτσα θριάμβευσε της Μπάγερν Μονάχου (4-1) με χατ – τρικ ενός άλλου Βραζιλιάνου «μάγου», του Ραφίνια.

Μετά από φιλική νίκη 2-1 των Μπλαουγκράνα τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη, Μαδριλένοι και Καταλανοί ανταμώνουν πλέον για το πρωτάθλημα, με την Interwetten.gr να παίζει μεγάλη… μπάλα με σούπερ απόδοση 41.00, 0% γκανιότα *, πάνω από 400 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Πώς προκύπτει, όμως, αυτό το 41.00 σε Bet Builder; Με το να βρουν δίκτυα Βινίσιους Ζούνιορ και Κιλιάν Μπαπέ από την Ρεάλ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Ραφίνια από την Μπάρτσα, αλλά και να εκτελέσει κάθε ομάδα πάνω από 3,5 κόρνερ.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Το «Clasico» επισκιάζει ποδοσφαιρικά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, αλλά δεν είναι μόνο του. Και αυτό γιατί σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις, όπως η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον εκπληκτικό Άρη, εκ των πρωτοπόρων της ελληνικής Super League, το απόγευμα της Κυριακής (27/10, 18:00).

Στην Αγγλία, η τρίτη Άρσεναλ υποδέχεται την πρώτη Λίβερπουλ (27/10, 18:30) σε μια διαχρονική μονομαχία, στην Ιταλία διεξάγεται το κλασικό ντέρμπι της Ίντερ με την Γιουβέντους (27/10, 19:00), ενώ στην Γαλλία η φιλόδοξη, δεύτερη Μαρσέιγ περιμένει με… άγριες διαθέσεις την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν (27/10, 21:45).

Ντέρμπι, όμως, έχουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι οποίοι έχουν συνθέσει φέτος δύο «διαστημικά» ρόστερ, κοντράρονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (27/10, 20:15), με στόχο τη νίκη και την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στην Basket League, με την Interwetten.gr να προσφέρει δεκάδες ειδικές αγορές παικτών σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ μεταξύ πολλών άλλων.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

#INTERWETTEN #ΡΕΑΛ_ΜΑΔΡΙΤΗΣ #ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Clasico,Interwetten