Netflix: Φρένο στο μοίρασμα των κωδικών, τι αλλάζει

Σύμφωνα με ανακοίνωση το Netflix σχεδιάζει την επιβολή επιπλέον χρέωσης στους συνδρομητές που κάνουν κοινή χρήση του κωδικού τους, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την απώλεια των εσόδων της.

Το Netflix προσπαθεί να βάλει φρένο σε όσους συνδρομητές μοιράζονται τον κωδικό τους με χρήστη εκτός της διεύθυνσης κατοικίας που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η δημοφιλής συνδρομητική πλατφόρμα

streaming έκανε γνωστό ότι σχεδιάζει την επιβολή επιπλέον χρέωσης στους συνδρομητές που κάνουν κοινή χρήση του κωδικού τους, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την απώλεια των εσόδων της.

Η δοκιμαστική αυτή λειτουργία θα ξεκινήσει από το Περού, τη Χιλή και την Κόστα Ρίκα. Η υπηρεσία θα επιτρέψει στα μέλη που μοιράζονται τους λογαριασμούς τους με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους να το κάνουν «εύκολα και με ασφάλεια, πληρώνοντας λίγο περισσότερο», σύμφωνα με την Chengyi Long, διευθύντρια καινοτομίας προϊόντων στο Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί το ποσό της έξτρα χρέωσης θα φτάνει περίπου στα τρία δολάρια.

Με τη λειτουργία «προσθήκη επιπλέον μέλους», τα μέλη του Netflix με προγράμματα Standard και Premium θα μπορούν να προσθέτουν θυγατρικούς λογαριασμούς για έως και δύο άτομα με τα οποία δεν ζουν, το καθένα με το δικό του προφίλ, εξατομικευμένες προτάσεις, σύνδεση και κωδικό πρόσβασης.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν αυτή η λειτουργία θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Φρένο,Netflix, freno