Αποκάλυψη Πολάκη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες υπάλληλοι της εταιρείας που βρέθηκαν με αδικαιολόγητο πλουτισμό

Σε σοβαρές αποκαλύψεις για την ταυτότητα των τριών προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis προσχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αποκαλύψεις στον ANT1 έκανε πριν λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για το σκάνδαλο της Novartis. Είπε ότι οι «προστατευόμενοι μάρτυρες» είναι στελέχη της εταιρείας τους οποίους τους στρίμωξαν και μίλησαν τάζοντάς τους «ευνοϊκή μεταχείριση

και προστασία». «Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και "κελάηδησαν"», δήλωσε ο κ. Πολάκης

«Οι μαρτυρικές καταθέσεις αποτελούν απόδειξη. Στελέχη της εταιρείας είναι οι μάρτυρες, που αρχίσαν να "κελαηδούν" και να "δίνουν", στελέχη τα οποία τα έπιασαν να έχουν μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται και άρχισαν να "κελαηδούν". Όχι ότι είναι αγαθά παιδιά, όμως ξεκίνησαν την ιστορία», είπε σχετικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Η Novartis όπως και πολλές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν κατακλέψει τον πλανήτη και τολμάτε να μου λέτε ότι το στήσαμε" είπε ο κ. Πολάκης προσθέτοντας ότι για την χώρα μας ο αν. υπουργός υγείας είπε ότι: «Έχω αποδείξει με στοιχεία ότι 85 δις είναι το μαύρο χρήμα στην υγεία».

Ο αν. υπουργός υγείας υπογράμμισε ότι «η Novartis μίζωσε γιατρούς και υπουργούς για να πετύχει καλύτερες τιμές». Σε απανωτές ερωτήσεις του δημοσιογράφου με αιχμές για την αξιοπιστία των μαρτύρων ο κ. Πολάκης απάντησε: «Την αξιοπιστία των μαρτύρων και των στοιχείων δεν την έκανε ο Πολάκης την εκτίμηση αλλά η Ελληνική Δικαιοσύνη» είπε ο αν. υπουργός.

Και πρόσθεσε ότι την υπόθεση την ήξερε από την εποχή που ήταν δήμαρχος. «Εδώ και 1,5 χρόνο μιλούσα στη Βουλή για υπερτιμολογήσεις φαρμάκων αλλά τότε με κατηγορούσαν ότι στοχοποιούσα πολιτικούς αντιπάλους», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα