Εξαδάκτυλος: Θεατρική παράσταση η παράλυση του γιατρού από το εμβόλιο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, το περιστατικό παράλυσης που αφορά γιατρό από την Κέρκυρα, ο οποίος εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό, πρόκειται για «θεατρική παράσταση».

Ο κύριος Εξαδάκτυλος, μίλησε στον real fm Θεσσαλονίκης, 107,1 σχετικά με τα περιστατικά παραλύσεων που αναφέρθηκαν τις τελευταίες

ημέρες έπειτα από τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Αθ. Εξαδάκτυλος, είπε «Παραλύσεις δεν υπήρξαν» ενώ ξεκαθάρισε πως η πρώτη περίπτωση, της νοσοκόμας δεν οφείλεται στο σύνδρομο Guillain-Barre, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Όσο για τη δεύτερη παράλυση, του γιατρού, ξεκαθάρισε πως «όλα συνιστούν ότι πρόκειται περί θεατρικής παραστάσεως» και έτσι συνέχισε «τα δυο αυτά περιστατικά θα πρέπει να διαγραφούν από τη μνήμη όλων».

Για τα εμβόλια ο κύριος Εξαδάκτυλος αναφέρθηκε στην ευχάριστη είδηση που έφτασε από το Ισραηλ, πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οι εμβολιασμένοι όχι μόνο προστατεύουν την δική τους υγεία κατά του κορονοϊού, αλλά ταυτόχρονα «διακόπτουν την αλυσίδα της μετάδοσης του ιού», για τους υπολοίπους.

Όπως είχε αναφέρει και στο παρελθόν, ο Αθ. Εξαδάκτυλος διευκρίνησε πως «ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα από δω και στο εξής για την πανδημία», ενώ επανέλαβε για ακόμη μία φορά την ευχάριστη εκτίμηση του πως «θα είμαστε πιο χαλαρά το Πάσχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαδάκτυλος, Θεατρική,exadaktylos, theatriki