Κασσελάκης: Παρανοϊκό να μην επιτρέπεται σε νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο να κριθεί στην κάλπη

Τη Δράμα και την Καβάλα επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Έκκληση για την ενδυνάμωση της δημοκρατίας εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινωνίας έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνάντηση που είχε με στελέχη του κόμματος στη Δράμα.

Αναφερόμενος στον αποκλεισμό του από τις εσωκομματικές εκλογές,

χαρακτήρισε παρανοϊκό να μην επιτρέπεται σε νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο να κριθεί ξανά στην κάλπη.

«Σε αντιδημοκρατικές πρακτικές εμείς απαντάμε με περισσότερη δημοκρατία, με περισσότερη συμμετοχή, και να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους για την ιστορία αυτού του κόμματος. Άρα, πρέπει να παροτρύνουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκλογές των συνέδρων, όχι για τον αποκλεισμό μου από τη διαδικασία - που είναι παρανοϊκό να μην επιτρέπεται στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να κριθεί πάλι στην κάλπη. Είναι αυτό που λέω “γιατί δεν με αφήνετε να χάσω”. Γιατί ξέρουν πολύ καλά πως η κοινωνία γνωρίζει τι έχει γίνει. Εμείς είμαστε δημοκράτες και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη δημοκρατία μέσα στο κόμμα», δήλωσε.

Αναφερόμενος στο συνέδριο, σημείωσε ότι ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για τον χώρο όπου θα διεξαχθεί. «Δεν ξέρουμε καν αν την τελευταία στιγμή θα σας πουν ότι εσείς δεν θα έρθετε, αλλά θα μπείτε ψηφιακά. Θα είστε σύνεδροι δύο ταχυτήτων; Να κοιτάξουν τους συσχετισμούς μήπως το αναβάλουν. Για μένα δεν είστε κομπάρσοι. Είστε ισότιμα μέλη και είστε πάνω από εμάς. Εγώ υπηρετώ εσάς και αυτό στην πράξη σημαίνει ότι εσείς θα αποφασίσετε στην επόμενη εκλογική διαδικασία που θα γίνει στη χώρα μας το δικό σας ψηφοδέλτιο», υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην κατάσταση στη χώρα. «Πώς μπορεί κάποιος με μισθό 900 ευρώ να μεγαλώσει δύο παιδιά; Δε γίνεται πλέον, ειδικά όταν έχει διαλυθεί η δημόσια υγεία, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσω από την τσέπη μου για ιδιωτική υγεία. Αυτά είναι ζητήματα τα οποία είναι στο χέρι μας να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να εμπνεύσουμε πάνω απ’ όλα ότι είμαστε ένα κόμμα το οποίο αφουγκράζεται την κοινωνία», επεσήμανε.

Μετά τη Δράμα ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα