Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάπτιση, δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία»

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη σχέση της με την εκκλησία.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη βάφτιση της κόρης της ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη

ανέφερε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάπτιση, γιατί δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάπτιση. Το σκεφτόμαστε λίγο πιο χαλαρά, δεν μας αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα παραδοσιακά και δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Θα κάνουμε μια ονοματοδοσία και θα κάνουμε και ένα πάρτι για την ύπαρξή της γιατί της το χρωστάμε και το θέλουμε πολύ. Το κομμάτι της θρησκείας μπορεί να το επιλέξει μόνη της. Δεν είμαι ένας άπιστος άνθρωπος, αλλά δεν είμαι ακριβώς της εκκλησίας. Η πίστη μου είναι πολύ περισσότερο στο καλό των ανθρώπων!».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού, απάντησε: «Το αν θα κάνω δεύτερο παιδί δεν είναι μία ερώτηση που λατρεύω. Μπορεί το πρώτο να είναι σούπερ τυχερό και να μην μπορούσε να ξανασυμβεί αυτό! Οπότε δεν την λατρεύω τρομερά την ερώτηση για το δεύτερο παιδί, αλλά δεν είμαι εκεί, όχι».

#ΜΑΙΡΗ_ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρη Συνατσάκη, Δεν,mairi synatsaki, den