Νίκη με πολύ... VAR για τον ΠΑΟΚ (3-1 τον Αστέρα Τρίπολης)

Με τη χρήση του VAR να είναι ίδιαιτερα συχνή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League 1 και παρέμεινε στο -1 από τον Ολυμπιακό.

Στο 14′ ο Αστέρας απείλησε την εστία των γηπεδούχων. Από λάθος του Αουγκούστο ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε το σουτ που απομακρύνθηκε

σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 25′ με κεφαλιά του Ινγκασον σε κόρνερ του Βιεϊρίνια. Η μπάλα έφυγε άουτ και αυτή ήταν η πρώτη καλή προσπάθεια των γηπεδούχων στο άνευρο ξεκίνημα τους.

Αυτή ήταν η προειδοποίηση για το γκολ που ήρθε στο 29′. Από φάουλ που εκτελέστηκε με πρωτότυπο τρόπο η μπάλα έφθασε στην περιοχή του Αστέρα όπου ο Σφιντέρσκι δεν ήταν πρόθυμος να σπαταλήσει την ευκαιρία. Με γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0, που όμως καθυστέρησε πέντε λεπτά να μετρήσει, μετά τον έλεγχο του VAR.

Η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε να διεκδικεί το καλύτερο και στο 38′ σουτ του Μάρκο Φερνάντεθ πέρασε ελάχιστα άουτ. Κοντά σε ευκαιρία βρέθηκε στο 42′ και ο Μπόρχα Φερνάντεθ σουτάροντας στα ύψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επίσης επιθετικά αλλά ήταν και ευνοημένος απο το var αφού ο Πέλκας πέτυχε το 2-0 στο 61' με κοντινό σουτ κι ενώ ο βοηθός αρχικά το ακύρωσε σαν οφσάιντ.

Στο 64′ ο Σοάρες ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και το πέναλτι που αρχικά υποδείχθηκε, ανακλήθηκε με απόφαση του VAR. Στο μεταξύ η δεύτερη κίτρινη του Σουάρες μετατράπηκε σε απευθείας κόκκινη.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε επιθετικά και στο 79′ ο Λάμπρου απο ασίστ του Μίσιτς πέτυχε το 3-0 σε αποθέωση, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Στο 85′ ο Μάρκο Φερνάντεθ πέτυχε γκολ για τον Αστέρα, απο κοντά που αρχικά ακύρωσε ο διαιτητής και ο διαιτητής του VAR Παπαπέτρου διόρθωσε με νεότερη εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα