«Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος θα είχε σωθεί αν...»: Οι απίστευτες αναφορές του ψευτογιατρού στον Πανταζή, την Βίσση και τον Τσίπρα

Σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές καταθέσεις θυμάτων του ψευτογιατρού, ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε συχνά ονόματα διασήμων για να πείσει για την επιτυχία της θεραπείας του.

Από αστέρες της εγχώριας showbiz - όπως η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής - μέχρι προσωπικότητες του αθλητισμού και της πολιτικής από το σήμερα και το χθες, αλλά και πρόσωπα με λαϊκό έρεισμα, χρησιμοποιούσε ο ψευτογιατρός

που κατηγορείται πλέον για την δολοφονική του δράση με δεκάδες θύματα.

Ο 66χρονος ανέφερε ως «ασθενείς» του μια σειρά από καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές ακόμα και ιεράρχες - όπως τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο - ενώ φρόντιζε να σημειώσει πως δεν ήθελαν να διαρρεύσει τα ονόματα και γι’ αυτό δεν το διατυμπάνιζε περισσότερο.

«Ο Τριανταφύλλου για να μας πείσει, μας είπε ότι τέτοια σκευάσματα έπαιρναν και οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου για να έχουν καλή απόδοση. Αφ’ ότου δεν είδαμε αποτέλεσμα και σταματήσαμε την θεραπεία του, τρεις μήνες μετά τον ξαναείδα τυχαία. Μου είπε ότι κακώς σταματήσαμε και μου έφερε το παράδειγμα ενός παιδιού με καρκίνο στον εγκέφαλο το οποίο βοηθάει από νεαρή ηλικία. Ύστερα διαπίστωσα ότι αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει», δήλωσε η σύζυγος ενός θύματος - μιλώντας στο Mega.

Μας έλεγε ότι τα βλαστοκύτταρα τα λαμβάνουν η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ δυναμωτικές ενέσεις με πεπτίδια, κάνουν οι αθλητές του Ολυμπιακού και μια ποδοσφαιρική ομάδα της Στουτγκάρδης, δήλωσε η κόρη άλλου θύματος του ψευτογιατρού.

«Επειδή μάλιστα, η θεραπεία έχει τέτοια επιτυχία», μας έλεγε, «κάποιοι θέλουν να βλάψουν την καριέρα μου».

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν ξαφνικά να πετάνε στο γήπεδο, οι καλλιτέχνες να δείχνουν νεότεροι και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις γίνονταν θαύματα.

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος θα είχε σωθεί όπως έλεγε ο ψευτογιατρός, αν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι δεν τον έπειθαν να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του, την πιο κρίσιμη στιγμή. Το έκανε και τα πράγματα ξέφυγαν, όπως υποστήριζε.

«Όταν πήγα στην Γερμανία, μου είπε ότι δεν έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως είχαν διαγνώσει οι γιατροί στην Ελλάδα και ότι με τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα, πολύ γρήγορα, θα ”πετάω”. Μάλιστα, επικαλέστηκε τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ότι τον είχε βοηθήσει κι εκείνον, αλλά τα ”συμφέροντα”, όπως έλεγε, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη θεραπεία», είπε ένα θύμα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας... «θεραπεύτηκαν» με βλαστοκύτταρα

«Ο Τριανταφύλλου μου πρότεινε τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα για τον αδελφό μου. Μου είπε ότι την ίδια θεραπεία έχει λάβει και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του πρωθυπουργού, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με τον Τριανταφύλλου, κάποια στιγμή νόσησε από νευρολογική ασθένεια.

Πείστηκα και για να τον πληρώσω τις 40.000 ευρώ που μου ζήτησε, πούλησα μέσα σε μία εβδομάδα ένα παραλιακό σπίτι στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο 66χρονος σήμερα κατηγορούμενος έδειχνε αυτά τα φιαλίδια και έφτιαχνε μια ιστορία, για να φανεί το κόστος όχι μόνο λογικό αλλά σε ορισμένους και χαμηλό με βάσει το αποτέλεσμα που υποσχόταν», δήλωσε η αδελφή θύματος.

#ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ #ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ #ΒΙΣΣΗ #ΠΑΝΤΑΖΗΣ #ΑΘΛΗΤΕΣ #ΑΠΑΤΗ #ΝΕΚΡΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Πανταζή, Βίσση, Τσίπρα,o archiepiskopos christodoulos, pantazi, vissi, tsipra