Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Κριστιάνο Ρονάλντο

Τα επιτεύγματά του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικά. Στην θέα του και μόνο προκαλείται ντελίριο ενθουσιασμού, ενώ έχει και ορκισμένους εχθρούς. Άλλωστε, καθένας που ξεχωρίζει σε αυτό που κάνει, έχει φανατικούς θαυμαστές και ανθρώπους που λατρεύουν να τον μισούν.

Η άγνωστη, όμως στο πλατύ κοινό ιστορία του Ρονάλντο, τον κάνει να ξεχωρίζει. Ευαίσθητος και ρομαντικός, έχει εξελιχθεί σε φύλακα-άγγελο της οικογένειάς του, ενώ εκπλήρωσε και το όνειρο της μητέρας του να γίνει πασίγνωστος με το μικρό του όνομα από νεαρή ηλικία, όταν παράτησε το σχολείο και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Δεν

είναι τυχαίο, ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη και αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί. Ελάχιστοι, είναι αυτοί οι οποίοι τον αμφισβητούν γι’ αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει.

Έχει πάρει σχεδόν τα πάντα από τίτλους, έχει διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο, είναι από τους πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ναι, αυτός ο… κλαψιάρης, αυτός ο τύπος με το αλαζονικό βλέμμα, τα ολόλευκα δόντια (δεν ήταν πάντα έτσι βέβαια) που ιντριγκάρει και προκαλεί συζητήσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο “CR7” έχει περάσει γεγονότα στη ζωή του που τον έκαναν πιο δυνατό, τον πείσμωσαν και τον έφτασαν μέχρι εδώ. Άλλωστε, οι εμπειρίες του κάθε ανθρώπου και τα βιώματά του, αποτελούν την παρακαταθήκη του. Ο δρόμος προς την καταξίωση, δεν είναι πάντα εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα.

Δεν είναι όλα όπως φαίνονται ή τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι να έρθει η στιγμή της δικαίωσης των κόπων μιας ζωής. Ένα παλικαράκι από τη Μαδέιρα που κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο όλο..

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα