Προκηρύχθηκαν οι θέσεις των επικεφαλής της ΕΡΤ 10 μέρες μετά την ανακοίνωση Ζούλα

Η κυβέρνηση δημοσίευσε την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ και οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους.

Η κυβέρνηση καλεί τους ενδιαφερόμενους να κάνουν αίτηση για τις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Η εν λόγο διαδικασία βέβαια ακολουθείται βάση του νόμου και οι υποψήφιοι καταθέτουν τις αιτήσεις του. Ακολουθεί η διαδικασία ακρόασης από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής

όπου και αποφασίζει για την τοποθέτηση ή μή των υποψηφίων που παράλληλα έχουν προταθεί από την κυβέρνηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόταση της κυβέρνησης για την ηγεσία της ΕΡΤ έχει ανακοινωθεί εδώ και 10 μέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου «ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ Α.Ε., η κυβέρνηση ανακοινώνει τους υποψηφίους που θα προτείνει για την ηγεσία του Δ.Σ: Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος.»

Την ίδια στιγμή αυξάνονται οι φωνές της αντιπολίτευσης για άκρατο συγκεντρωτισμό εξουσιών και «φωτογραφικές προκηρύξεις» με σκοπό το... βόλεμα ημετέρων από την κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα