Σκηνές απείρου κάλους στο μετρό στο Σύνταγμα - Συνωστισμός στις αποβάθρες

Σκηνές απείρου κάλους στο Σύνταγμα με χιλιάδες πολίτες να συνωστίζονται στις αποβάθρες του Μετρό.

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα το πρωί της Πέμπτης (24.10.24), με τους πολίτες να συνωστίζονται στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συρμοί περνούν ανά 15 λεπτά

με αποτέλεσμα σε ώρα αιχμές οι συρμοί να μην περνούν όσο συχνά θα έπρεπε.

φωτογραφία από την ομάδα «Προσοχή Ελεκτές»

Πριν από λίγες μέρες, επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας (ΚΕΛ), πραγματοποίησε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου

Επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας (ΚΕΛ), στον Κεντρικό Σταθμό "Σύνταγμα" του μετρό, πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου.

Η παρουσία του εκεί έγινε προκειμένου να διαπιστωθεί αν επιτεύχθηκαν οι στόχοι που τέθηκαν πριν δύο μήνες και αφορούσαν τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αστικής μετακίνησης του μετρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε ότι μειώθηκαν οι πραγματικοί χρόνοι κατά 4,5% στη γραμμή 3 του μετρό, ως αποτέλεσμα της αναδιάταξης των δρομολογίων. Με την προσθήκη ενός ακόμη συρμού «πετύχαμε για πρώτη φορά τα 4' μέση χρονοαπόσταση, μεταξύ των συρμών, ειδικά τις πρωινές ώρες αιχμής της επιβατικής κίνησης».

#ΜΕΤΡΟ #ΚΟΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκηνές, Σύνταγμα - Συνωστισμός,skines, syntagma - synostismos