9+1 πράγματα να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!

Μπορεί οι περισσότεροι να προσπαθούν να ξεκλέψουν κάποιες ώρες για να βρουν λίγη δροσιά σε κοντινές παραλίες, ωστόσο, είναι αρκετοί και αυτοί που περνούν τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη.

Εάν ψάχνετε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το διήμερο, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά σε όσα σας προτείνει το Thestival για το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου:

"Στον Παράδεισο του Τζέκη Άμποτ"

Ακόμη

ένας περίπατος με την ομάδα του Thessaloniki Walking Tours. Μοιραζόμαστε ιστορίες από την πόλη, μέσα σε ένα τοπίο μοναδικού φυσικού κάλλους. Μονοπάτια, υπεραιωνόβια δέντρα, λουλούδια όλων των χρωμάτων συνθέτουν ένα τόπο ήσυχο και γοητευτικό που έχει όμως πολλά να αφηγηθεί.

Ο αναπληρωτής καθηγητής γεωλογίας Βασίλης Μέλφος Vasilis Melfos μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από την ζωή των Freres, την επεισοδιακή επίσκεψη του Σουλτάνου, ανασύρει τη μνήμη μιας θρυλικής οικογένειας, εκείνης των Άμποτ και μας συνδέει με έναν μυστικό παράδεισο.

Ξεκινάμε στις 11.00 από την είσοδο του κολεγίου Δελασάλ (στο τέρμα της οδού Δελασάλ,το πάρκινγκ είναι εύκολο) ή Λεωφορείο Νο 57 με εκκίνηση από πλατεία Αριστοτέλους στάση ΔΕΛΑΣΑΛ.

Σάββατο 22 Ιουνίυ

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Πληροφορίες. Κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com & 6978186900- 1

Ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Τελευταίο σαββατοκύριακο του 38ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης αυτό που διανύουμε.

Τα σταντ των εκδοτών στήθηκαν από τις 7 Ιουνίου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα μέλη του Συνδέσμου Εκδοτών υποδέχτηκαν το βιβλιόφιλο κοινό που έκανε τις αγορές του με θέμα τον Θερμαϊκό.

Πάνω από 200 εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κινηματογράφου – ντοκιμαντέρ μουσικής χορού , θεάτρου – λογοτεχνίας στο χώρο στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Επίσης στα εκθετήρια – περίπτερα εκατοντάδες συγγραφείς παρευρέθησαν και υπέγραψαν τα βιβλία τους και συνομίλησαν με τους αναγνώστες παρουσιάζοντας το συγγραφικό τους έργο.

Υπολογίζεται ότι φέτος στις πωλήσεις των βιβλίων υπήρχε μια μικρή άνοδο από 10-15% , όπως επίσης υπήρχε μια ανάλογη αύξηση των επισκεπτών, αφού είναι γνωστό ότι μας ευνόησαν οι καιρικέ ς συνθήκες.
Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού κλείνει με 2 μεγάλες εκδηλώσεις το σαββατοκύριακο.

Οι εκδηλώσεις του διημέρου:

Το Σάββατο ώρα 21.00

WOODSTOK : 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
«… με λίγη βοήθεια από τους φίλους μου…»

Συναυλία με τα αθάνατα τραγούδια της ποπ –ροκ μουσικής τα οποία σημάδεψαν τη γενιά των ‘’λουλουδιών’’. Λόγια και εικόνες από το Φεστιβάλ –θρύλος αναβιώνουν την κορύφωση του μουσικού κινήματος του ’60 για τον έρωτα και την ειρήνη. Σκηνές από την ταινία – θρύλος που απαθανάτισε το Woodstock.

Συμμετέχουν μουσικοί της εποχής του 1965-75, νέοι δημιουργοί, συγγραφείς και δημοσιογράφοι.

Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Αποφοίτων του ΑΠΘ

Την Κυριακή ώρα 20.00 σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ»

ZUMBA® MASTERCLASS - UNITED WE DANCE/UNITED WE STAND

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του πρωτοποριακού προγράμματος “ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ”,
σε συνεργασία με την ομάδα αδειοδοτημένων δασκάλων και ενεργά μέλη της κοινότητας “ZUMBA”, θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα ανοιχτά event, δωρεάν για όλους τους δημότες της πόλη μας, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης, με τίτλο:ZUMBA® MASTERCLASS - UNITED WE DANCE/UNITED WE STAND “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ”

Infο:

Σάββατο 22/06 18:30 - 23:00
Κυριακή 23/06 11:00 -14:00 και 18:30-23:00

Στον χώρο της Παραλίας του Λευκού Πύργου – άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου

Fest2310: Ζήσε τη γειτονιά σου και την ιστορία της

Η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Λαογραφικό Σύλλογο «Οι Φίλοι της Παράδοσης», διοργανώνει την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το φεστιβάλ «Fest2310: Ζήσε τη γειτονιά σου & την ιστορία της» στην Πλατεία Στεργίου Πολυδώρου.

Το φεστιβάλ έχει να κάνει με την αναβίωση του εθίμου Κλήδονα και χορούς και τραγούδια από τη Θεσσαλονίκη, την Φλώρινα, τα Γρεβενά και την Καππαδοκία.

Θα συμμετέχουν οι σύλλογοι: -Μικρασιατικός σύλλογος Μενεμένης-Αμπελοκήπων «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», -Πολιτιστικός σύλλογος Κρόκου Κοζάνης «Ιωακείμ Λιούλιας» -και ο Πολιτιστικός σύλλογος Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης

Info:

Κυριακή, ώρα έναρξης 20:00

Πλατεία Στέργιου Πολυδώρου

3ο SykiesFest

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το τριήμερο Φεστιβάλ SykiesFest βάζει τη σφραγίδα του στα πολιτιστικά-ιστορικά δρώμενα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, στην προσπάθεια του δήμου να αναδείξει πτυχές του νεότερου ελληνικού πολιτισμού αλλά και της ιστορίας της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Από το Σάββατο 22 έως και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Νεάπολης-Συκεών και το Χορευτικό Συγκρότημα του δήμου, δεκάδες εθελοντές, θα δώσουν για ακόμα μία χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάσουν στο κοινό ένα μαγικό τριήμερο, όπου θα αναδειχθούν πτυχές της ιστορίας και της παράδοσης μέσα από μουσικοχορευτικά δρώμενα, αναδεικνύοντας την αλληλουχία της ιστορίας και της αέναης διαλεκτικής συμπλοκής των ιστορικών περιόδων.

• "7" δραματοποιημένη ξενάγηση στο Μνημείο Επταπυργίου
Την πολυδιάστατη, ιστορία του σπουδαίου αυτού Μνημείου της Θεσσαλονίκης αναδεικνύει το φετινό SykiesFest, που αυτή τη χρονιά αναπτύσσεται εντός του Μνημείου. Σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 22 Ιουνίου, δεκάδες εθελοντές του Χορευτικού Συγκροτήματος Δήμου Νεάπολης-Συκεών, των Θεατρικών Εργαστηρίων "Μελίνα Μερκούρη" Δήμου Νεάπολης-Συκεών, του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών, των ART MATES THEATER GROUP θα ζωντανέψουν σκηνές-σταθμούς που σημάδεψαν την πορεία του Μνημείου με μια δραματοποιημένη ιστορική ξενάγηση για το κοινό, που σκηνοθετείται από τους Ιωάννα Γεωργαντά και Θανάση Καλτσίκα. Η παράσταση αυτή είναι στενά συνυφασμένη με την ιστορία της Θεσσαλονίκης και της χώρας μας γενικότερα, με σκοπό την ανάδειξη του μνημείου του Επταπυργίου αλλά και την κατάδειξη των προσωπικών εμπειριών των ανθρώπων που έζησαν εκεί, με κυρίαρχο στοιχείο τον άνθρωπο, χωρίς να εξετάζονται τα αίτια του εγκλεισμού τους.
Το "7" θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και της LOTUS.

• Συναυλία Εβρίτικης Ζυγιάς
Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα "Εβρίτικη Ζυγιά" να παρουσιάζει μουσικές της Θράκης με όργανα αρχέγονα βαθιά ριζωμένα στη μνήμη των ανθρώπων, στις 9 μ.μ. στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών "Μάνος Κατράκης".

• Μουσικοχορευτική παράσταση του Χορευτικού Συγκροτήματος

Το τριήμερο του SykiesFest θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 με τη μουσικοχορευτική παράσταση "Απ’ το σκοτάδι στη λευτεριά" από το Χορευτικό Συγκρότημα του δήμου Νεάπολης-Συκεών εμπνευσμένη από τους αγώνες των Ελλήνων για Λευτεριά.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες:

■ Για τη δραματοποιημένη ξενάγηση είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στο τηλ.:2313 329 628 από την Τρίτη 18 έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου, και ώρες 8 π.μ. έως 3 μ.μ.

■ Για τη συναυλία με την «Εβρίτικη Ζυγιά» ισχύει γενική είσοδος 5 ευρώ.

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Τούμπας

Το “4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Τούμπας” διοργανώνει η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου, μετά τις 7 το απόγευμα στο Θεατράκι του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας, Γρ. Λαμπράκη και Κλεάνθους.

Συμμετέχουν Χορευτικά Συγκροτήματα από την Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία με χορευτές και μουσικούς.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Σάββατο 22 Ιουνίου

· Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλακοπής

· Χορευτικό Τμήμα Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας

· Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κριθιάς

· Πολιτιστικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ν. Θεσσαλονίκης ΧΟΡΩΝνΔΡΑΣΕΙΣ

· Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»

Κυριακή 23 Ιουνίου

· Χορευτικό Συγκρότημα Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Θες/νίκης

· Χορευτικό Συγκρότημα Ι.Ν. Αγίου θεράποντα

· Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Εύοσμου «Το Γαϊτάνι»

· Κέντρο Έρευνας & Μελέτης Παραδοσιακού Χορού & Λαϊκού Πολιτισμού « Διόνυσος»

· Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος «Αντάμωμα¨ Θεσσαλονίκης

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το άλλο μισό του Ουρανού στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Γυναικεία κακοποίηση, ανελευθερία έκφρασης, άνισοι όροι εργασίας σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, πολλαπλοί κοινωνικοί ρόλοι της γυναίκας αλλα και πόλεμος. Μέσα από σκηνές δραματικής έντασης, αλλα και χιούμορ οι χορευτές και οι χορεύτριες θίγουν τα θέματα αυτά, μεταφέρουν στο κοινό καταστάσεις της καθημερινότητας , βρίσκουν τρόπους να το αφυπνίσουν και θέτουν παράλληλα προβληματισμούς και ερωτήματα για το πώς “το άλλο μισό του ουρανού” δεν θα είναι μόνο μια ωραία λογοτεχνική φράση, αλλα πραγματικά ισότιμο κομμάτι της κοινωνίας.

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ

«Το άλλο μισό του Ουρανού»
Ομάδα σύγχρονου χορού Β+6

Μικρό θέατρο Μονής Λαζαριστών
Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό : 10 ευρώ
Μειωμένο 8 ευρώ
Ανέργων, πολυτέκνων και κάρτα ΟΛΜΕ : 5 ευρώ
Ομαδικό άνω των 10 ατόμων: 5 ευρώ

Yedi Kule Conquest

Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί για 5η χρονιά o αγώνα δρόμου μνημείων Θεσσαλονίκης. Στις 19:00 θα δοθεί η έναρξη του 5ου αγώνα από την πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Η διαδρομή του αγώνα θα έχει την ιδιαιτερότητα της ανάδειξης οκτώ μνημείων της Άνω Πόλης και συγκεκριμένα: Το Φρούριο του Επταπυργίου, τη Μονή Βλατάδων, τον Όσιο Δαβίδ, τo Βυζαντινό Λουτρό, τον Άγιο Νικόλαο των Ορφανών, το Ισλαχανέ, οι Κήποι του Πασά, τον Πύργο της Αλύσεως (Τριγωνίου).

Η αθλητική γιορτή με επίκεντρο το Επταπύργιο Υedikule, θα δώσει την δυνατότητα σε αγωνιζόμενους, επισκέπτες και θεατές, να γνωρίσουν το Επταπύργιο, την Άνω πόλη και να ζήσουν όμορφες στιγμές προσπερνώντας μέσα από τα ιστορικά της σοκάκια και μνημεία, σε μια ιστορική αναδρομή αιώνων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από την αθλητική εκδήλωση, η ανάδειξη της Άνω πόλης με τα ιστορικά της μνημεία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ως τόπος επίσκεψης και τουριστικού προορισμού.

Infο:

Κυριακή 23 Ιουνίου στις 19:00
Επταπύργιο Υedikule
Facebook: Yedi Kule Conquest Διεθνές Φεστιβάλ Μνημείων Θεσσαλονίκης

Το νησί των συναισθημάτων στο Θέατρο Κήπου

Η ομάδα Hippo Theatre Group παρουσιάζει τη διαδραστική παράσταση «Το Νησί των Συναισθημάτων», βασισμένη σε μια ιστορία του Χορχέ Μπουκάι, την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21.00 στο Θέατρο Κήπου (Νικολάου Γερμανού, έναντι ΧΑΝΘ). Και με την παράσταση στη Θεσσαλονίκη αρχίζει η καλοκαιρινή περιοδεία της ομάδας.

Κεντρικό θέμα του έργου είναι η συναισθηματική νοημοσύνη. Η παράσταση είναι βασισμένη σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου με έμφαση στην εκφραστικότητα, την κίνηση, το χορό και το τραγούδι και είναι διαδραστική. Τα παιδιά συμμετέχουν σ' αυτήν σε συγκεκριμένα σημεία της δράσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια και τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος, επηρεάζουν την εξέλιξή της ιστορίας, μπαίνουν βαθιά στο θεματικό κέντρο της, αλληλεπιδρώντας, ασκώντας την κριτική τους σκέψη και συμμετέχοντας ενεργητικά.

Ποια τα Οφέλη και οι στόχοι; «Με την καλλιέργεια της συναισθηματικής αγωγής και δεξιοτεχνίας καταφέρνουμε την ειρηνική συνύπαρξη στο σχολικό περιβάλλον και την ειρηνική επίλυση των προβλημάτων. Έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας, αποκτούμε αυτοαποδοχή και ενσυναίσθηση, φτιάχνουμε έναν κόσμο μοιράσματος και αλληλοϋποστήριξης», αναφέρουν οι συντελεστές της ομάδας.

Info:

Θέατρο Κήπου, Τσιμισκή 153

Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου:

10€ γενική είσοδος

8€ ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνοι

8€ Ομαδικό (10 εισιτήρια και πανω)

Κάψε το σενάριο

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει!
Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά!
Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους και μετά την διαδικτυακή τους επιστροφή και μια sold out σεζόν στην Αθήνα, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος έρχονται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ράδιο Σίτυ για δύο μοναδικές παραστάσεις στις 21 και 22 Ιουνίου και παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς!

Κάψε το Σενάριο Reloaded! Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας! Αν όχι για την πιο αστεία σίγουρα για την πιο βραδιά!

Ιnfo:

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019
Ράδιο Σίτυ (Β.Όλγας 11 & Παρασκευοπούλου 9, τηλ.επικοινωνίας: 2310 819153)
Ώρα έναρξης: 21.30.
Προπώληση: 10 ευρώ. Ταμείο: 12 ευρώ.

Διογένης Δασκάλου Monie & Monie Conniente στην ταράτσα του Capsis Hotel

Η επιτυχία της 8ης Ιουνίου έφερε επανάληψη!

Ο Διογένης Δασκάλου δροσίζει τα καλοκαιρινά μας βράδια με μια υπέροχη Γρανίτα από Monieκαι προτείνει «SUMMER IN THE CITY», κλειδιά, τηλέφωνο, λεφτά και φύγαμε απ' το σπίτι!

Μην χάσεις τις αναμνήσεις σου. Ζήσ' το τώρα!

Info:

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019
Έρχεστε στις 21.30, αρχίζουν στις 22.00 ακριβώς!
Η κράτηση για τραπέζι απαραίτητη (6978897612). Κρεβάτια υπάρχουν.
Capsis Hotel Thessaloniki, Μοναστηρίου 16, 54629 Θεσσαλονίκη
Εισιτήριο θεάματος 10 ευρώ (με μπύρα ή 1 ποτήρι κρασί)

Keywords
θεσσαλονικη, αγια παρασκευη, το νησι, ιουνίου, μνήμη, ποπ, woodstock, φλώρινα, κοζανη, art, group, ιεκ, αλφα, lotus, θεατρο, τηλ, φεστιβαλ, ολμε, χανθ, info, αμεα, εισιτήρια, αθηνα, reloaded, summer, city, hotel, κινηση στους δρομους, βιβλια, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, θεματα πανελληνιων, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, κοινωνικος τουρισμος, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, φλώρινα, μνήμη, αλφα, αμεα, γρεβενα, δωρεαν, εικονες, θεμα, θρυλος, ιεκ, κηποι, λουλουδια, μνημειο, νησι, ντοκιμαντερ, ολμε, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, ραδιο, τηλεφωνο, τραγουδια, ωρα, αγωνες, αυξηση, αναμνησεις, αστεια, βοηθεια, βραδια, γειτονια, γρανιτα, δεντρα, δευτερα, διευθυνση, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, διογενης, δοθει, δωσει, δρωμενα, διημερο, ευρω, ειρηνη, εισιτήρια, εκκινηση, ενεργα, εξελιξη, επιτυχια, ερχονται, εφορεια, ζησης, ζησε, ζωη, ζωης, ισχυει, ιωαννα, ησυχο, καππαδοκια, κινηση, κρεβατια, λεφτα, λευτερια, λεωφορειο, λογια, μακεδονια, ματια, μυστικο, μηδεν, μικρο, μνημεια, μπυρα, νοημοσυνη, ομαδα, οκτω, παιδια, περιβαλλον, ποιοτητα, ποπ, πωλησεις, ρολοι, σαββατο, σεζον, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμενα, σκηνες, στεργιου, συλλογοι, σφραγιδα, τηλ, τμημα, τριτη, τριημερο, φεστιβαλ, φυγαμε, χιουμορ, ωρες, group, αγορες, ανω πολη, art, δημητρης, εμφαση, φιλοι, γιορτη, hotel, ιουνίου, κομματι, κυριακη, lotus, μια ματια, οργανα, πληροφοριες, σκηνη, σκηνικα, θεματα, υπεροχη, woodstock
Τυχαία Θέματα