Άρεσε (ξανά) ο νέος Άρης που νίκησε την Ντεν Χάαγκ με γκολάρες (VIDEO)

Ο Άρης νίκησε την Ντεν Χάαγκ με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο της ολλανδικής ομάδας.

Ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ στο 57ο λεπτό του αγώνα και ο Διαμαντόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των "κιτρινόμαυρων" με ένα επίσης πολύ ωραίο γκολ στο 72΄. Ο Ματέο Γκαρσία έδωσε και τις δύο ασίστ.

Στο τρίτο φιλικό τεστ

προετοιμασίας η ομάδα του Πάκο Ερέρα παρουσίασε άκρως θετική εικόνα και άφησε υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ στα τρία φιλικά του μέχρι στιγμής, μετρώντας δύο νίκες (2-0 με Ντεν Χάαγκ σήμερα και 1-0 με Ντε Γκράαφσαπ) και μία "λευκή" ισοπαλία (0-0 με την Μπίρσοτ).

Οι "κιτρινόμαυροι" διόρθωσαν ορισμένα λάθη των προηγούμενων αγώνων και πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, με καλύτερη απόδοση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Να σημειώσουμε ότι για την ολλανδική ομάδα που πριν από μερικές μέρες είχε νικήσει με σκορ 3-1 τον Παναθηναϊκό σε φιλικό που διεξήχθη επίσης στην έδρα της, το σημερινό ματς αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για την Eredivisie το επόμενο Σαββατοκύριακό

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό και νευρικό με σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 40΄ η κατάσταση έγινε έκρυθμη στο Cars Jeans Stadion, με τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ίμερς στον Βαλεριάνο και τον ρέφερι της αναμέτρησης να προειδοποιεί τις δύο ομάδες πως σε περίπτωση νέας έντασης θα διακόψει οριστικά το ματς!

Μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε το παιχνίδι συνεχίστηκε για τα πέντε εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους. Σε αυτά τα τελευταία λεπτά ο Άρης κατάφερε να απειλήσει και πάλι από στημένη φάση, με τον Ματίγια να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και στο 57΄ ο Ντιγκινί πέτυχε ένα απίθανο γκολ ανοίγοντας το σκορ. Ο Ματέο Γκαρσία του έδωσε την πάσα λίγο έξω από την περιοχή και αυτός έπιασε ένα εκπληκτικό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα. Στη συνέχεια και παρά το γεγονός πως ο Πάκο Ερέρα πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, ο Άρης δεν έριξε τον ρυθμό του και έγινε ακόμη πιο απειλητικός.

Με την Ντεν Χάαγκ να φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου, ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του στο παιχνίδι με τον συνήθη ύποπτο της περασμένης σεζόν, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση μετά από πάσα του Ματέο Γκαρσία στον κενό χώρο και βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Τζουίνκελς πλασάροντας εύστοχα για το 0-2 με ιδανικό τελείωμα της φάσης.

Στο φινάλε, παρά τις αλλαγές και το ότι πέρασαν νεαροί ποδοσφαιριστές ο Άρης κράτησε το μηδέν παθητικό και πήρε αυτή τη φιλική νίκη δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας στην προετοιμασίας.

Συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα (45’ Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (59’ Μενέντες), Βελέθ ( 59’ Σόουζα), Δεληζήσης (72’ Μπακαγιάννης), Τζανακάκης (68΄ Κωνσταντινίδης) , Μπάσα (65΄ Μπάσα), Ματίγια (55’ Ιντζόγλου), Κολάσο (Στυλιανίδης), Γκαρσία, Ντιγκινί (66’ Μιλούνοβιτς) , Ναζλίδης (65΄ Διαμαντόπουλος).

Ντεν Χάαγκ: Γκρούθτουιζεν, Μπούγκελσντάιγκ, Κανόν, Μπέικερ, Μάιγερς, Ίμερς, Μπέκερ, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ, Λορέντζεν

Το βίντεο του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα