Άρης: Συναντήθηκε με Σανικίντζε ο Γουλιέλμος- Αισιοδοξία για συμφωνία

Η συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βίκτορ Σανικίντζε ολοκληρώθηκε και από την ΚΑΕ εκφράζεται αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε μία συμφωνία όσον αφορά την υπόθεση του Γεωργιανού και το «ban».

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να καταθέτει την πρόταση διακανονισμού όσον αφορά τις οφειλές που υπάρχουν προς τον Γεωργιανό. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ο

Δημήτρης Γουλιέλμος, σε συνέχεια επανειλημμένων τηλεφωνικών συνεννοήσεων, συναντήθηκε σήμερα (31/07) στη Θεσσαλονίκη με τον Βίκτορ Σανικίτζε και τον Έλληνα εκπρόσωπό του, με θέμα συζήτησης τη διευθέτηση της οφειλής προς τον πρώην αθλητή, η οποία υπάρχει από τη σεζόν 2016-2017, που ήταν μέλος της ομάδας του Άρη.

Η επαφή των δυο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και βρέθηκε κοινή γραμμή για τη ρύθμιση της διαφοράς, η οποία εκκρεμεί μεταξύ του Γεωργιανού πρώην παίκτη και της ΚΑΕ Άρης.

Να σημειωθεί ότι ο Σανικίτζε ήρθε στη Θεσσαλονίκη, μετά από πρόσκληση του κ. Γουλιέλμου, αποκλειστικά για να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης για την υπόθεση του και αύριο (01/08) επιστρέφει στην πατρίδα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα