Χάλασε οριστικά ο δανεισμός του Κάτσε στον ΑΠΟΕΛ

Η απόκτηση του Έργκους Κάτσε από τον ΑΠΟΕΛ, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, "ναυάγησε" οριστικά.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Νωρίτερα, σας είχαμε ενημερώσει για τις αντιδράσεις των οπαδών της κυπριακής ομάδας λόγω της αλβανικής καταγωγής του 24χρονου μέσου (θυμηθείτε εδώ).

Κάτι που τελικά αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο στην υπόθεση και χάλασε οριστικά τον δανεισμό του παίκτη του Δικεφάλου στους Κύπριους.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, που είχε καθιερώσει τον Κάτσε στον ΠΑΟΚ, είχε εισηγηθεί την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία. Μάλιστα, ο παίκτης ταξίδεψε σήμερα το πρωί στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Ο Δώνης προσπάθησε να μετριάσει τις αντιδράσεις του κόσμου, θέλοντας να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον άσο του ΠΑΟΚ, όμως η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται πως... "λύγισε" και δεν προχώρησε στις υπογραφές της συμφωνίας.

Ο Κάτσε επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και πλέον αναμένεται να φανεί τι θα συμβεί με το μέλλον του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Υπενθυμίζουμε πως σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα