Επεισόδια και διακοπή του αγώνα Περιστέρι-Άρης- Εκκένωση του γηπέδου αποφάσισαν οι διαιτητές

Επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο του Περιστέριου, μεταξύ φίλων των γηπεδούχων και οπαδών του Άρη, που συγκρούστηκαν στις κερκίδες.

Οι συμπλοκές στις εξέδρες είχαν ως συνέπεια να διακοπεί ο αγώνας 7 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με το σκορ στο 63-47 υπέρ των γηπεδούχων.

Όλα κυλούσαν ομαλά στο κλειστό του Περιστερίου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με ωραία ατμόσφαιρα με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Ωστόσο, στο 33ο λεπτό, οπαδοί του Περιστερίου και του Άρη προκάλεσαν επεισόδια με συμπλοκές στις εξέδρες. Αρχικά η ένταση ξεκίνησε με ύβρεις

και στη συνέχεια υπήρξε ρίψη αντικειμένων, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να πετούν καρεκλάκια από τη μία πλευρά στην άλλη. Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου να απομακρύνουν τους οπαδούς των δύο ομάδων και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι διαιτητές Σώμος, Τζαφλέρρης και Ευφραιμίδης αποφάσισαν να διακόψουν τον αγώνα κι έστειλαν τους παίκτες στα αποδυτήρια. Στις εξέδρες ανέβηκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τον έμπειρο φόργουορντ του Περιστερίου να προσπαθεί να ηρεμήσει τους μαινόμενους οπαδούς.

Αποφάσισαν εκκένωση του γηπέδου

Μετά από αρκετά λεπτά αποφασίστηκε η εκκένωση του κλειστού "Α. Παπανδρέου", έπειτα από επικοινωνία των διαιτητών με την Αστυνομία όσον αφορά την διεξαγωγή της αναμέτρησης και την ασφάλεια των υπολοίπων φιλάθλων.

Αποφασίστηκε λοιπόν, να εκκενωθούν οι εξέδρες, με τους οπαδούς του Άρη να πηγαίνουν στα πούλμαν τους, ενώ αποχώρησαν σιγά-σιγά και οι φίλοι των γηπεδούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα