Έπος της Ρόμα, απέκλεισε την Μπαρτσελόνα με γκολ του Μανωλά! Στα ημιτελικά και η Λίβερπουλ (VIDEO)

Ο Κώστας Μανωλάς σκόραρε το "χρυσό" τρίτο γκολ (3-0) που χάρισε στη Ρόμα μία από τις πιο επικές προκρίσεις στην ιστορία του Champions League, αφήνοντας εκτός τετράδας την Μπαρτσελόνα με απίθανη ανατροπή μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα στο "Καμπ Νου".

Ο Τζέκο είχε ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό και ο Ντε Ρόσι είχε κάνει το 2-0 με πέναλτι στο 58΄. Στο 82ο λεπτός της αναμέτρησης ο Μανωλάς με κεφαλιά μετά

από εκτέλεση κόρνερ του Τούρκου Ουντέρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα υπογράφοντας τον θρίαμβο της ομάδας του με σκορ που της έδωσε το εισιτήριο για τους "4".

Οι "τζιαλορόσι θα βρεθούν στην ημιτελική φάση του θεσμού για πρώτη φορά έπειτα από 34 χρόνια! Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ρόμα προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η πρώτη ήταν το 1984, ως Κύπελλο Πρωταθλητριών βέβαια, όταν είχε χάσει στα πέναλτι απ' τη Λίβερπουλ στον τελικό.

Η Μπάρτσα στον αντίποδα, αποκλείστηκε και φέτος στην προημιτελική φάση, όπως και πέρσι από τη Γιουβέντους, με μία ήττα-σοκ στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

Συνθέσεις:

ΡΟΜΑ (5-3-2): Άλισον, Φλορέντσι, Ζουάν Ζεζούς, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν (77' Ελ Σααραουί), Σικ (73' Τζενγίζ Ουντέρ), Τζέκο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέντο (85' Ουσμάν Ντεμπελέ), Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (85' Αλκάθερ), Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ινιέστα (81' Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Πανηγυρικά η Λίβερπουλ στα ημιτελικά!

Μάντσεστερ Σίτι "πάγωσε" τη Λίβερπουλ στο 2ο λεπτό, είχε δοκάρι, τέρμα που λανθασμένα δεν μέτρησε, ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να ανακόψει την πρόκριση των "κόκκινων" από τα προημιτελικά του Champions League, που με δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο, επικράτησε και στο "Ετιχάντ" (2-1).

Το 3-0 του "Άνφιλντ" ουσιαστικά τους χάρισε το "εισιτήριο" στα ημιτελικά για πρώτη φορά από τη σεζόν 2007-2008, εκεί όπου θα περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής, αφήνοντας τον Πεπ Γκουαρδιόλα -ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο- ξανά μακριά από μία διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επτά χρόνια μετά από την κατάκτηση του 2011.

Συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Μπ. Σίλβα (74' Γκιουντογκάν), Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Ντ. Σίλβα (66' Αγκουέρο), Σανέ, Ζεζούς, Στέρλινγκ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ Άρνολντ (81' Κλάιν), Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν, Μανέ, Σαλάχ (87' Ινγκς), Φιρμίνο (81' Κλάβαν)

Keywords
Τυχαία Θέματα