Γ. Ταχματζίδης: Στόχος μου είναι στο τέλος της θητείας μου να πει ο κόσμος ότι κάτι άλλαξε στον δήμο Λαγκαδά

«Το στοίχημά μου είναι στο τέλος της θητείας μου να πει ο κόσμος, “ναι” σε αυτή την θητεία, με αυτούς τους ανθρώπους κάτι άλλαξε στον δήμο. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή "AGENDA Της ημέρας" με τον δημοσιογράφο Γιώργο Νεοχωρίτη, στο κανάλι Europe One.

Σε περίπτωση που η παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» διοικήσει τον δήμο, ο κ. Ταχματζίδης επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει προγραμματισμός της

δουλειάς των μελών της παράταξης αλλά και την ανάγκη να αναφέρει ο καθένας τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Ο ίδιος, πρόσθεσε, ότι αυτοί που θα αξιοποιηθούν σε θέσεις ευθύνης θα είναι «άνθρωποι, οι οποίοι θα δοθούν ψυχή τε και σώματι σε αυτό, το οποίο θα αναλάβουν».

«Θα πρέπει αναφορά στον δήμαρχο σε πολύ τακτά διαστήματα και ένας προγραμματισμός και στη συνέχεια στο τέλος μιας χρονικής περιόδου θα πρέπει κανείς να αναφέρει τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Αν δεν λειτουργήσουμε έτσι αυτός ο δήμος, ο οποίος είναι ένας αχανής δήμος με 47 χωριά και διαφορετικά προβλήματα και προτεραιότητες, δεν μπορεί να διοικηθεί», τόνισε ο κ. Ταχματζίδης.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εμπειρία, που διαθέτει σε θέματα διοίκησης. «Ήμουν στρατιωτικός γιατρός και πριν γίνω γιατρός ήμουν μάχιμος και διετέλεσα προϊστάμενος διοικητής σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες. Την διοίκηση θα έλεγα ότι την ξέρω πολύ καλά. Όταν κανείς εμφορείται από το αίσθημα της προσφοράς είναι προετοιμασμένος να διαθέσει και τον κατάλληλο χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες. Αυτό είναι αυτονόητο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά παρουσίασε το στοίχημά του για τον δήμο. «Επειδή εμείς δεν φιλοδοξούμε να είμαστε μία παράταξη, η οποία απλά θα καταλάβει την διοίκηση του δήμου, θα τελειώσει την θητεία και θα πει ο κόσμος και αυτοί καλά μας τα λέγανε, αλλά ήρθε πέρασε η θητεία και τίποτε δεν άλλαξε στον δήμο. Το στοίχημα μου είναι την επόμενη μέρα, δηλαδή στο τέλος της θητείας να πει ο κόσμος, ναι σε αυτή την θητεία, με αυτούς τους ανθρώπους κάτι άλλαξε στον δήμο. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου», σημείωσε ό ίδιος.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Ταχματζίδη:

Keywords
Τυχαία Θέματα