Ηρακλής: Τα... "έψαλε" στους παίκτες ο Μυροφορίδης- Τα δύο πρώτα ονόματα για νέο προπονητή

Ο Παύλος Μυροφορίδης ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή για την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία (1-1) με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Γηραιού, μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια και τα... "έψαλε" στους παίκτες των "κυανόλευκων".

Μεταξύ άλλων τους είπε ότι είναι απαράδεκτη η αγωνιστική συμπεριφορά τους και ζήτησε να μάθει τον λόγο αυτής της εικόνας, την οποία παρουσιάζουν στον αγωνιστικό

χώρο.

«Αντιλαμβάνεστε ότι ο Ιανουάριος απέχει πλέον ενάμιση μήνα μακριά και θα ψάχνετε ομάδα για να πάτε. Και δεν υπάρχουν πολλές ομάδες, που να φροντίζουν να είναι τυπικές απέναντο στους ποδοσφαιριστές, όπως συμβαίνει στον Ηρακλή!», ήταν το μήνυμα του Παύλου Μυροφορίδη προς τους παίκτες.

Τα δύο πρώτα ονόματα για νέο προπονητή

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραιτήθηκε μετά τη νέα γκέλα και πλέον ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα που φαίνεται ότι βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Παύλου Μυροφορίδη για να τον αντικαταστήσουν.

Το πρώτο όνομα που αποτελεί και φαβορί είναι αυτό του Άκη Μάντζιου. Ο 49χρονός τεχνικός αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού και πλέον δεν βρίσκεται σε κάποιο σύλλογο.

Επίσης στη λίστα του Ηρακλή έχει προστεθεί και ο Σωτήρης Αντωνίου που φέτος αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΛ.

Μέσα στο επόμενο 48ωρό αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως το όνομα του νέου προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα