Μ. Κυριζίδης: Έχουμε τον Ναό της Αφροδίτης στο κέντρο της πόλης και τον καταχώνουμε

Στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος των δημοσκοπήσεων που διαμορφώνουν κλίμα, επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης», απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε δημοσκόπηση για λογαριασμό εφημερίδας, από την οποία απουσιάζει το όνομά του αλλά και το ποσοστό του.

«Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Έτσι κι αλλιώς εμείς έχουμε

μια πολεμική από τις δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα. Αυτή η δημοσκόπηση, ξεπέρασε τα όρια, ούτε καν μας ανέφερε. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα 3% στην έντυπη μορφή της. Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας δεν είμαστε. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Όταν έρχονται οι δημοσκοπήσεις πέντε έξι μέρες πριν τις εκλογές και αφενός από τη μια δεν μας ανακαλύπτουν καν δημοσκοπικά, την επόμενη μας δίνουν 3-4% αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά δεν μπορούμε να τα λάβουμε υπόψη και ζητούμε το ίδιο από τους συμπολίτες μας. Ζητούμε δηλαδή να δουν και να κρίνουν την πορεία του καθενός αλλά και τις θέσεις του για τη Θεσσαλονίκη. Εκτιμώ βέβαια ότι οι Θεσσαλονικείς και οι Έλληνες δεν επηρεάζονται απ΄όλα αυτά γιατί έχει αποδειχθεί ότι συχνά παίζονται παιχνίδια και πολλές φορές μετά την κάλπη διαψεύδονται παταγωδώς.

Μιλώντας στο διαδικτυακό Radio1d.gr (ράδιο έναντι) για την παραβατικότητα στο κέντρο της πόλης επισήμανε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει με οργανωμένες ομάδες παραεμπορίου που παρομοιάζονται με μαφία και τρομοκρατούν τους επαγγελματίες με βίαια περιστατικά.
«Δεν νοείται επαγγελματίες που φορολογούνται να φοβούνται από ομάδες αλλοδαπών οι οποίοι διακινούν τσιγάρα και πολλές φορές προβαίνουν σε βίαια περιστατικά. Με διαβεβαίωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας στον οποίο προσέφυγα μετά το περιστατικό με τον κρεοπώλη, για αύξηση της αστυνόμευσης, κάτι το οποίο έγινε άμεσα».

Ο επικεφαλής των «Θεσσαλονίκη Θετικά» μίλησε για τον τουρισμό, επισημαίνοντας την ανάγκη η πόλη να αναδείξει το αρχαιοελληνικό, ρωμαϊκό και κυρίως Βυζαντινό παρελθόν της.

«Έχουμε τον ναό της Αφροδίτης και να τον καταχώνουμε, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη πόλη αυτό θα ήταν η νούμερο ένα είδηση η νούμερο ένα προσπάθεια και στόχος οποιασδήποτε δημοτικής αρχής να τα αναδείξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα