Ν. Χαρδαλιάς: To Πάσχα ισχύουν οι περιορισμοί που έχουν τεθεί

Το ότι την ημέρα του Πάσχα ισχύουν τα μέτρα που ισχύουν και τις υπόλοιπες μέρες υπογράμμισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση.

Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς ο ιός δεν γνωρίζει από Πάσχα και από γιορτές και δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους για την Ανάσταση

και για την ημέρα του Πάσχα.

«Ρωτούν κάποιοι αν θα στείλουμε την αστυνομία» γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σημειώνοντας ότι πέραν της συλλογικής υπευθυνότητας, «η αστυνομία σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει εκεί, όπου παραβιάζονται οι νόμοι του κράτους». Σε κάθε περίπτωση, «το αρνί ή θα το ψήσουμε μόνοι στο σπίτι ή στο φούρνο της γειτονιάς» είπε ο κ. Χαρδαλιάς, ζητώντας να «μη θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας και τη ζωή των ηλικιωμένων».

Αναφορικά με τη συζήτηση για τη σταδιακή άρση των μέτρων, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας και επισήμανε ότι η όποια άρση θα ξεκινήσει όταν κριθεί ότι δεν υπάρχουν πλέον οι λόγοι που οδήγησαν στην επιβολή των μέτρων. Ενημέρωσε πως τα δεδομένα που συγκεντρώνονται καθημερινά «θα μας δείξουν τι πρέπει να κάνουμε και κυρίως πότε πρέπει να το κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα