Ν. Παππάς κατά ΣΚΑΪ: Δεν μπορεί να βλέπουμε 13 φορές τη μέρα Ερντογάν και μία Ελλάδα (VIDEO)

Επίθεση κατά του ΣΚΑΙ εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3.

Σχετικά με την κατηγορία που δέχτηκε, ότι θέλει να φέρει Τούρκο καναλάρχη, ο κ. Παππάς τόνισε ότι υπάρχει «ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να μας προβάλλει τον κ. Ερντογάν,

πολύ περισσότερο απ' ό,τι προβάλλει τις θέσεις της Ελλάδας. Κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται. Δεν είναι καιροί ορισμένοι να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Δεν μπορεί να βλέπουμε 13 φορές τη μέρα Ερντογάν και μία Ελλάδα. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι υπάρχει συνεργασία με επιχειρηματία που προέρχεται από την Τουρκία και έχει καλές σχέσεις με την ηγεσία της γειτονικής χώρας».

Όσον αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός δήλωσε ότι: «Η πορεία μας αποδεικνύει αν η πολιτική εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των πολιτών ή εκείνα των ιδιοκτησιών των τηλεοπτικών σταθμών. Για τον διαγωνισμό τον τηλεοπτικών αδειών έχω χαρακτηριστεί φασίστας».

Τέλος, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς σημείωσε πως: «Η Τουρκία δεν θα ήθελε με τίποτα να λυθεί το πρόβλημα με το Βόρειο γείτονά μας, γιατί η λύση αυτή υπονομεύει τη στρατηγική της για το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα